International
Associate

Bostäder i Spanien, Andorra och Portugal

Lucas Fox kan vi erbjuda exklusiva fastigheter och bostäder till salu och för uthyrning på några av de bästa platserna i Spanien och Portugal.

Vi har valt ut de mest fantastiska etagévåningarna, husen, villorna, herrgårdarna, lantgårdarna, slotten och palatsen att köpa på de bästa platserna i Spanien.

Från våra kontor i Barcelona kan vi erbjuda de mest exklusiva fastigheterna till salu i Barcelona, prestigefyllda hus, villor, lägenheter och etagévåningar till salu och fastigheter för uthyrning. Vi kan också erbjuda fastigheter till salu i de bästa områdena kring Barcelona stad: på Maresme kusten, i Sitges och i San Cugat.

Lucas Fox kontor i Costa Brava har hus, strandnära villor och lägenheter till salu på Costa Brava. Vi har också fastigheter i Girona provinsen – lantgårdar och lantligt belägna hus samt golfvillor till salu.

Vår fastighetsportfölj på Ibiza innehåller några av de finaste husen till salu på Ibiza från moderna villor till gårdar i Ibiza-stil.

På vårt Mallorca-kontor kan vi erbjuda de bästa etagévåningarna, lägenheterna och bostäderna i Palma och några av de mest exeptionella lantgårdarna och strandnära villorna till salu på Mallorca.

Vårt Portugal kontor erbjuder fastigheter och bostäder till salu och för uthyrning i Lissabon, Cascais & Estoril. Vi kan också erbjuda villor till salu i Algarve.

Lucas Fox enhet för Kommersiella fastigheter kan erbjuda kontor, butikslokaler och hotell till salu och för uthyrning och förvaltningsfastigheter att köpa i Barcelona

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA