Barcelona city

Utvalda fastigheter i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Barcelona city

Lucas Fox erbjuder en enastående utbud av fastigheter i Barcelona City för försäljning och uthyrning, allt från lägenheter i stadskärnan i den exklusiva stadsdelen Eixample och designer takvåningar vid stranden i Diagonal Mar, till vackra villor med privata trädgårdar och pooler i de privilegierade områdena i Zona Alta och Pedralbes.

Barcelona är den näst största staden i Spanien och huvudstad i regionen Katalonien. Efter framgången med de olympiska spelen 1992 så har Barcelona konsekvent har hållit sin position som Europas främsta plats för att bo och arbeta.

Trots att Barcelona har ett storstadsområde ungefär lika stort som München eller Rom, och en befolkning på cirka 5 miljoner, så har staden en avslappnad och aktiv livsstil. Barcelona har allt, från fantastisk gotisk arkitektur i kombination med modern konst och design, till matmarknaderna, rik gastronomi och ett pulserande nattliv.

Barcelona är också ett viktigt affärscentrum och stadens mässområde, Fira Barcelona, är värd till några av världens viktigaste mässor och konferenser hela året.
Staden är uppdelad i ett antal olika områden eller "barrios", vilka var och en har sin egna speciella historia och atmosfär.

Med sitt milda klimat, världsberömda arkitektur och ökande rykte som Europas huvudstad ino innovation, kreativitet och gastronomi, så fortsätter Barcelona City att tilltala allt fler fastighetsinvesterare som vill köpa egendom som antingen ett andra hem, en investering eller för permanent boende.

Google map

Se andra representerade orter i Barcelona city.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Barcelona city.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Spanien

tel +34 935 952 490
fax +34 933 041 840
[email protected]

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanien

tel +34 933 562 989
fax +34 933 041 848
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now