Madrid

Utvalda fastigheter i Madrid

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Madrid

Madrid är Spaniens största stad och huvudstad. Madrid är en stad av kulturell och politisk betydelse och är också Europas tredje ekonomiska centrum. På grund av sin ekonomiska produktion, levnadsstandard och marknadsstorlek, anses Madrid vara det största finansiella centrum på den iberiska halvön.

I Madrid finns huvudkontoren för de allra flesta av de stora spanska företagen, liksom högkvarteren för tre av världens 100 största företag. Barajas internationella flygplats är en av Europas viktigaste transportnav vilket innebär att det finns utmärkt tillgång till staden från Europa och resten av världen.

Vid sidan dess moderna infrastruktur har Madrid bevarat utseendet och känslan hos många av dess historiska kvarter och gator. Dess landmärken inkluderar det enorma kungliga palatset i Madrid, Teatro Real och tre fantastiska konstmuseer: Pradomuseet, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia och Thyssen-Bornemisza museet.

Madrid erbjuder också en avundsvärd livsstil - staden är full av parker och grönområden och är världsberömd för sitt nattliv, klubbar, barer och restauranger. Madrid, känt för sin fantastiska blå himmel är hem för den legendariska fotbollsklubben Real Madrid.

Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av Madrid objekt och fastigheter till salu och att hyra, inklusive lyxlägenheter och hus att köpa och för uthyrning i Madrid. Lucas Fox är också specialiserade på att hjälpa ägare att sälja sina Madrid fastigheter till internationella fastighetsköpare.

Utbudet av fastigheter till salu i Madrid och objekt att hyra i Madrid området är varierande, från traditionella och moderna citylägenheter till försäljning och uthyrning i de bästa delarna av centrala Madrid som Barrio Salamanca, till familjebostäder att köpa och hyra i exklusiva bostadsområden som La Moraleja och Aravaca.

Madrid fastigheter är fortfarande utmärkta fastighetsinvesteringar då det förblir en mycket viktig destination för alla multinationella företag som vill göra affärer och uppehålla en närvaro i Spanien. Madrid erbjuder otroligt livsstilsboende, förstklassiga internationella skolor och fantastiska transportförbindelser till Europa och resten av världen.

Många internationella företag öppnar kontor i Madrid och vi erbjuder ett utbud av kommersiella fastigheter i Madrid inklusive kontorslokaler, butikslokaler och hotell till försäljning och uthyrning i Madrid.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om fastigheter att köpa, sälja eller att hyra i Madrid. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en högklassig servicenivå och allmän rådgivning när det gäller fastighetsköp i Madrid och erbjuder även ett utbud av anpassade fastighetsförvaltningstjänster till alla fastighetsköpare.

Google map

Se andra representerade orter i Madrid.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Madrid.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Huvudkontor

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanien

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA