Las Rozas

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Las Rozas fastigheter till salu, från vackra familjehem till exceptionella ultra-moderna villor med privat pool och många fina ute områden.

Lucas Fox Las Rozas

Calle Camilo Jose Cela 8,
28232 Las Rozas, Madrid
Spanien

Utvalda fastigheter i Las Rozas

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Las Rozas

Lucas Fox erbjudet ett selektivt utbud av Las Rozas fastigheter till salu, inklusive vackra familjehem med privat pool och enastående moderna villor. Las Rozas är en stor by inom kommunen Madrid, belägen runt 20km nordväst om huvudstaden.

Det före detta lantliga småstaden är nu ett prestigefyllt område med bra tåg och bil förbindelser till centrala Madrid. Det finns tre tåg stationer som tar pendlare till stadskärnan och ytterområdena, inklusive tåg som går regelbundet till Atocha och Chamberí stationerna.

Det finns en livlig agenda full av kultur och sports evenemang inklusive en årlig karneval, musik festivaler och kulinariska belägenheter under hela året som hela befolkningen blir involverade i. Dessutom är Joaquín Rodrigo Auditorium ett fantastiskt centrum med dansskolor, bibliotek och utställningar. Det finns många sätt att njuta av fritiden på i Las Rozas.

Designer outlet centrum 'Las Rozas village' erbjuder shoppare toppen namn så som Hugo Boss, Versace och Barbour till lockande, reducerade priser. För familjeunderhållning bege er till Heron City, ett stort komplex med biograf, litet tivoli för barn och många restauranger.

Fastigheter till salu i Las Rozas erbjuder möjligheten att bo i ett område med bra förbindelser och mycket att erbjuda hela familjen, bara en kort tågresa från Madrids stadskärna.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now