Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Sitges

Sök bostäder nu

Sitges

Sitges är en vacker stad vid Medelhavskusten, enbart 35 km sydväst om Barcelona, och välkänd som en av regionens charmigaste kuststäder.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Sitges

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox är specialister på fastigheter till salu i Sitges. Vi hjälper också ägare att sälja sina Sitges hus och lägenheter till både lokala och internationella köpare.

Lucas Fox erbjuder även lägenheter, hus och tomter till salu i de närliggande områdena Castelldefels / Gava Mar, Barcelona och Maresme / Barcelonas kust.

Vi har ett fantastiskt urval av Sitges fastigheter till salu och att hyra, från lyxiga villor att köpa med pool och havsutsikt i utvecklingarna Vallpineda, La Levantina och Santa Barbara, till strandvillor och herrgårdar till salu i strandnära områden som Terramar och Vinyet, samt tjusiga lägenheter och takvåningar till salu i Sitges centrum och i lyxutvecklingar som Parc del Mar.

Sitges är en mycket internationell stad med utmärkta internationella skolor för barn.

Google map

Se andra representerade orter i Sitges.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Sitges.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Sitges

Calle Maior, 34
08870 Sitges
Spanien

tel. (+34) 935 952 550
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile