Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Ibiza

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Vi på Lucas Fox erbjuder ett enastående utbud av fastigheter till salu och för uthyrning på Ibiza. För alla som är intresserade av att skaffa sig en liten oas ute i Medelhavet finner de hos oss både praktiska fina lägenheter, lyxiga hus med underbara trädgårdar eller pool, samt Villas och herrgårdar i lugna områden runtom på hela den spanska fantastiska Ibiza ön.

Ibiza är en ö som talar för sig själv. Med sina härliga vita stränder och lockande vita hus, småbåtshamnar, fiskrestauranger, strandpromenader fulla av barer och spansk fest. Köp en takvåning i stan med havsutsikt, eller en nybyggd modern villa med stor uteplats, eller kanske ett mysigt hus på landet för renovering. Ibiza är även känt för sina otroliga gårdar och slott i vacker Ibicenco stil.

Den vibrerande spanska ön Ibiza har alltid mycket att erbjuda, dag som natt. Men att även hitta de mer orörda paradisliknande delarna av ön har varit våra mäklares mål. Borta från musiken, där bara vågorna hörs, finns riktigt speciella mysiga semesterhus till salu för total avkoppling. Våra fastighetsmäklare hjälper dig med allt vad du kan komma att behöva när du köper hus på Ibiza.

Ibiza är en solsäker fastighetsinvestering. Ön fortsätter, år efter år, att locka köpare från hela världen. Inte bara dansscenerna bidrar, utan den oerhört vackra naturen, stränderna, klipporna och kristallklara vattnet.Livsstilen på Ibiza är definitivt något unikt man hela tiden vill komma tillbaka till.
Vad du än letar efter har vi ett Ibiza hus till salu för just dig. En pärla i Spaniens soliga Medelhav. Hitta ditt hus i solen med oss.

Google map

Se andra representerade orter i Ibiza.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Ibiza.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Ibiza

Puerto Deportivo Santa Eulària
Local 5 Zona IV

07840 Santa Eulària del Río
Ibiza
Spanien

tel. (+34) 971 590 630
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile