Gavà Mar

Utvalda fastigheter i Gavà Mar

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Gavà Mar

Lyx fastigheter i Gavà Mar vid stranden

Endast 20 minuters körväg från Barcelonas city centrum och 10 minuter från den internationella flygplatsen, ligger den charmiga kust orten Gavà Mar; ett populärt residens för affärs pendlare, nyinflyttade familjer eller de som vill köpa ett semester hem eller investera I fastigheter. Gavà Mar erbjuder det bästa av två världar: en stad med kåpcentrum, restauranger, barer och internationella skolor – för att inte nämna den korta körsträckan från Barcelona – medan det ändå ligger vid kusten I hjärtat av naturen, omgiven av doftande pinje träd med hänförande vyer mot Medelhavet och Bergen i Garrafs National Park. Lucas Fox erbjuder ett urval av våningar, villor och hus till salu eller uthyrning i Gavà Mar.

Gavà Mar är en Medelhavs juvel perfekt för ett avslappnat liv med vyer mot havet, vilket gär den till ett paradis för strand älskare. Fastigheterna erbjudna av Lucas Fox ligger antingen direct vid strandkanten, eller på kort gångavstånd. De boende kommer att kunna njuta av solen, sanden och det klara vattnet året om I lung och ro tack vare dess milda klimat och dess läge bortom de stora vögarna. De gyllene stränderna som sträcker sig 4 kilometer har fridfulla naturliga stråk av sand dynor, skogsområden, områden med bra service så väl som Olympiska sport faciliteter på Canal Olímpico så att vatten entusiaster kan njuta av sporter så som segling, kite-surfing och wakeboarding. Det finns manga affärer, restauranger och ett wellness centre nära våra hus i Gavà Mar, men även samhället Castelldefels kan erbjuda otalig service, kulturella aktiviteter, populära stränder och riktigt bra internationella skolor.

Hus, villor och lägenheter till salu eller uthyrning i Gavà Mar

Lucas Fox erbjuder rymliga och naturligt ljussätta hus till salu eller uthyrning iGavà Mar, samtliga nyligen renoverade eller nybyggda med material av högsta kvalitet, med modern design och lyxiga avslutningar. Våra våningar och villor med spektakulära havs och bergs vyer består av ett varierande antal sovrum, badrum och våningar beroende på dina specifika behov. Om dina prioriteringar inkluderar att vara nära stranden, så erbjuder vi en rad fastigheter brecis vid strandkanten. Njut av ofattbar lyx som inkluderar en privat trädgård, pool, so terrass, avskild gästvåning och garage, av vilka många kan ta emot mer än en bil. Några av våra fastigheter erbjuder vidare lyx detaljer som grill plats, lekrum och 24 timmars säkerhets service för hela området.

Bra förbindelser till flygplatsen och centrala Barcelona så väl som närheten till ett rikt utbud av service. Att köpa eller hyra ett nytt familjehem, våning eller kust villa i Gavà Mar är perfekt för den som vill etablerar ett nytt boende vid stranden, köpa ett lyx semester hem eller ta till vara på Gavà Mars ökande investerings potential. Missa inte detta tillfälle att göra drömmen om ett boende vid kusten till verklighet Lucas Fox.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now