Barcelona

Utvalda fastigheter i Barcelona

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Barcelona

Lucas Fox Barcelonakontor startades 2005 när Lucas Fox ursprungligen grundades. I Barcelona har vi ett stort utbud av fastigheter som erbjuds, allt från traditionella stadslägenheter i Gamla stan, eleganta, moderna strandnära lägenheter nära havet, villor med privata trädgårdar och pooler i prestigefyllda Zona Alta och designervillor i områdena runt omkring.

Som huvudstad i Katalonien, beläget mellan kullarna i Montjuïc och Medelhavet, så har Barcelona blivit en av Europas mest spännande städer och ett utmärkt ställe att köpa bostad på, antingen som ett andra hem, investeringar för långtidshyra eller för permanent boende.
På få ställen i världen kan du hitta en sådan avslappnad, jordnära och välkomnande atmosfär som i Barcelona, med dess fantastiska skönhet och kultur.

Lucas Fox erbjuder en stor och växande portfölj i Barcelona med fastigheter till försäljning och uthyrning i stadsdelar som till exempel Eixample, Diagonal Mar, Gràcia, Sarrià och Gamla stan - alla med sin egen charm och personlighet, liksom i de omgivande områdena Sant Cugat, Valldoreix, Sant Just Desvern och Esplugues.

Barcelona fortsätter att locka köpare från hela världen och är allt mer tilltalande för allt fler livsstilsfastighetsinvesterare, lockade av bra investeringar på lång sikt och en enastående livskvalitet. Ett stort antal nya bostadsutvecklingar börjar växa fram i staden, ett säkert tecken på att återhämtningen på fastighetsmarknaden är på god väg.

Barcelona blir regelbundet framröstat till en av de mest eftertraktade platserna i världen och är därför en utmärkt plats att köpa bostad, antingen som ett andra hem, hyresrättsprojekt eller för permanent boende, som alla är en utmärkt långsiktig fastighetsinvestering.

För mer information om Barcelona livsstil sedan besöka vår LFStyle blogg.

Google map

Se andra representerade orter i Barcelona.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Barcelona.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Huvudkontor

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanien

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA