Sant Just Desvern

Utvalda fastigheter i Sant Just Desvern

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Sant Just Desvern

Lucas Fox har ett brett utbud av hus och lägenheter till salu i Sant Just Desvern Barcelona. Sant Just Desvern Barcelona är en fastighetsmarknad i toppklass inom det exklusiva Zona Alta distriktet.

För fastighetsägare som vill sälja sina Sant Just Desvern objekt, kan vi hjälpa dig finna den lämpligaste köparen.

Fastigheter till salu i Sant Just Desvern ligger i ett av de mest eftertraktade och exklusiva områden i Barcelona. Med ett stort urval av fristående villor och parhus med pooler, trädgårdar och privata terrasser, är detta distrikt hem till spanska fotbollsstjärnor och politiker och ett utmärkt val för familjer och företagare som söker en privat, säker och internationell stadsdel att leva i.

Villor i Sant Just Desvern är perfekta för familjer, ofta med gott om utrymme för personal, barnskötare eller annan hemhjälp. Fastigheter i Sant Just Desvern ligger nära till stadens främsta internationella och engelskspråkiga skolor. Flygplatsen ligger endast 15 minuter bort, så enkelt och direkt tillgång till affärsmöten i Europa och Storbritannien finns.

Sant Just Desvern lägenheter till salu är ofta idealiska för hemmakontor eller som familjeboende för dem som är vana att ha gott om utrymme. Fastigheter i Sant Just Desvern erbjuder även underjordisk parkering, 24/7 säkerhet, personalingång, terrasser och privat utsikt över Barcelona.

Kontakta våra fastighetsmäklare för mer information om fastigheter till salu i Sant Just Desvern Barcelona.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now