Andorra

Utvalda fastigheter i Andorra

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Andorra

Nästan undangömt vid gränsen mellan Frankrike och Spanien, är det lilla Furstendömet Andorra ett land av trånga dalar och bergiga landskap som ligger i östra Pyrenéerna, kantat av Frankrike och Spanien. Andorra består av en handfull bergiga landskap och slingrande floder - men skidåkningen är den bästa i Pyrenéerna.

Lucas Fox erbjuder ett brett urval av Andorra fastigheter till salu. Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Andorra fastigheter till internationella fastighetsköpare. För mer information om att köpa fastighet i Andorra, vänligen kontakta vår köpguide.

De flesta av fastigheterna till salu i Andorra är nya – vare sig det är hus eller lägenheter att köpa. Andorra La Vella är huvudstad och är det största köpcentret. Canillo, Ordino och La Massana är de andra tre större städerna i Andorra. Beläget mellan bergen erbjuder Canillo främst nybyggda lägenheter till salu i närheten av skidorter. La Massana och Ordino är belägna i mer öppna områden och liksom lägenheter finns radhus, villor och stugor till salu. Vi erbjuder kvalitetslägenheter, villor, radhus, men även olika enskilda stugor och tomtmark för fastighetsinvesterare och utvecklare.

De viktigaste områdena och byar att köpa fastighet i Andorra är:

Andorra la Vella, La Massana (Anyos, Sispony, Erts, L'Aldosa), Ordino, (La Cortinada, Arans, El Serrat), Sant Julia de Loria (Aixirivall), Grandvaliraski området (Canillo, El Tarter, Soldeu), Vallnord skidområdet (Arinsal, Pal).

Andorra är en attraktiv möjlighet för fastighetsinvesterare och Andorras fastighetspriser fortsätter att uppleva årlig kapitaltillväxt. En av de främsta anledningarna till detta är att Andorra är ett skatteparadis och lockar många invånare som vill dra nytta av låga skatter. Mer information om skatte- och uppehållstillstånd i Andorra.

Kapitaltillväxt i Andorras fastighetsmarknad ser ut att fortsätta liksom att fastighetspriserna i Andorra förbli relativt låga, finns inte mycket mark att bygga på, och efterfrågan fortsätter att växa.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om Andorra fastigheter att köpa och sälja. Vi erbjuder även personlig service och hjälper gärna till med allmän rådgivning till när det gäller att köpa en fastighet i Andorra.

Google map

Se andra representerade orter i Andorra.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Andorra.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Andorra

Carrer de la Unió, 9
AD700 Escaldes-Engordany
Andorra

tel +376 775 077
fax +34 933 041 848
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now