Andorra la Vella

Fastigheter och objekt till salu i Andorra La Vella

Lucas Fox Andorra

Carrer de la Unió, 9
AD700 Escaldes-Engordany
Andorra

Utvalda fastigheter i Andorra la Vella

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Andorra la Vella

Nästan undangömt vid gränsen mellan Frankrike och Spanien, är det lilla Furstendömet Andorra ett land av trånga dalar och bergiga landskap som ligger i östra Pyrenéerna, kantat av Frankrike och Spanien. Andorra består av en handfull bergiga landskap och slingrande floder - men skidåkningen är den bästa i Pyrenéerna.

Lucas Fox erbjuder ett brett urval av fastigheter till salu i Andorra La Vella. Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Andorra fastigheter till internationella fastighetsköpare.

De flesta av fastigheterna till salu i Andorra är nya – vare sig det är hus eller lägenheter att köpa. Andorra La Vella är huvudstad och är det största köpcentret.

Den pittoreska staden La Massana, en av de vackraste städerna i Andorra, ligger inbäddad bland kullarna, endast 5 km från centrala Andorra. Backarna ligger praktiskt taget utanför dörren med en linbana till den närliggande skidorten Pal längst ned i backen. Lokala bekvämligheter är också allt man kan önska sig, pool, gym och flera barer och exklusiva restauranger, vilket garanterar en härlig upplevelse både på och utanför backarna.

Närheten till Andorra och La Massana centrum, gör det perfekt för skidåkning under vintrarna och för avkoppling i lugn och ro under de långa torra Andorra somrarna.

Andorra är en attraktiv möjlighet för fastighetsinvesterare och Andorras fastighetspriser fortsätter att uppleva årlig kapitaltillväxt. En av de främsta anledningarna till detta är att Andorra är ett skatteparadis och lockar många invånare som vill dra nytta av låga skatter. Mer information om skatte- och uppehållstillstånd i Andorra.

Kapitaltillväxt i Andorras fastighetsmarknad ser ut att fortsätta liksom att fastighetspriserna i Andorra förbli relativt låga, finns inte mycket mark att bygga på, och efterfrågan fortsätter att växa.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om fastigheter att köpa och sälja i Andorra La Vella Vi erbjuder även personlig service och hjälper gärna till med allmän rådgivning till när det gäller att köpa en fastighet i Andorra.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA