Castelldefels

Beläget endast 20 minuter från Barcelona, finns i detta område härliga sandstränder och tillgång till en fantastisk landsbygd.

Lucas Fox Gava Mar & Castelldefels

Avenida del Mar, número 3 local 2
08850 Gavà – Barcelona
Spanien

Utvalda fastigheter i Castelldefels

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Castelldefels

Hus till salu eller uthyrning Castelldefels

Beläget 20 kilometer sydväster om Barcelona, är Castelldefels ett idylliskt strandsamhälle som kan skryta med gylene Medelhavs stränder och imponerande berg som omsluter bukten, perfekt för ett avslappnat, naturskönt sätt att leva. Nära den internationella flygplatsen och endast 20 minuters körväg från centrala Barcelona via direkt motorväg med bra tågförbindelser, så är Castelldefels också populärt för pendlare. Med dess avundsvärda klimat som erbjuder ungefär 300 soldagar om året och vatten som är varmt nog att simma I nästan året om är det lätt att förstå varför så manga gjort Castelldefels till deras andra hem eller som en fastighets investering. Lucas Fox erbjuder ett urval av lyx hus i Castelldefels till salu och uthyrning.

Castelldefels är ett av de bästa områdena att bo i när det gäller Barcelona provins för dess höga livsstandard. Förutom breda stränder och bergs områden hittar naturälskare ett paradis i Garraf Natur Park, perfekt för hiking, cykling och vandring. I stadscentrum finner du affärer, cafeer, restauranger och tapas barer längs gå gatorna där du kan sitta och se världen passera förbi utan stress och trafik. Förutom avkoppling erbjuder Castelldefels också många kulturella aktiviteter så väl som vatten sport under sommar månaderna.

Våra hus till salu i Castelldefels sträcker sig från lägenheter i stadskärnan med utsikt over gatorna till lyx villor i sökra och lugna bostadsområden så som Bellamar och Montemar – hem åt fotbolls proffs så som Lionel Messi och Luis Suarez – där du kan njuta av hänförande vyer över Medelhavet och omgivande bergskedjor. Samtliga fastigheter erbjuder bra tillgång till affärer, restauranger, stränder och den fina internationella skolan i Castelldefels.

Fastigheter i Castelldefels med trädgårdar och terrasser

Våra nyligen renoverade eller nybyggda fastigheter i Castelldefels kan skryta med vacker nutida design som kommer till liv genom högklassiga material med lyxiga avslutningar och de presenteras I oklanderligt skick. Stora fönster garanterar att naturligt ljus flödar in, oven under de få gråa dagarna om året. Hemmen är anpassade för olika behov med varierande antal våningar, sovrum, badrum och terrasser.

Din kust dröm kan bli verklighet genom att flytta in I en av våra moderna familje villor i Castelldefels där du finner en ofattbar lyx, från rymliga private trädgårdar med grill plats, oyumhus matplatser och garderobs rum till avskilda gäst lägenheter och takterrasser med panoramisk utsikt mot havet, hamnen och Garraf Natur Park. De flesta av våra fastigheter inkluderar lyx pool, förrådsrum och garage, varav somliga har plats för mer än ett fordon.

Endast minuter från stränderna eller Bergen och nära bekvämligheterna, erbjuder Lucas Fox fult utrustade och inflyttningsklara hem som är blande de mest eftertraktade lyx villorna och lägenheter till salu eller uthyrning i Castelldefels. Missa inte detta unika tillfället at bo I ett av de mest exklusiva områdena längs Kataloiniens kust endast en kort körtur från den mångskiftande och färgstarka staden Barcelona.

Google map

Se andra representerade orter i Castelldefels.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Castelldefels.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Gava Mar & Castelldefels

Avenida del Mar, número 3 local 2
08850 Gavà – Barcelona
Spanien

tel +34 930 231 984
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now