Rat-Penat

Lägenheter och hus till salu i Rat-Penat

Lucas Fox Gava Mar & Castelldefels

Avenida del Mar, número 3 local 2
08850 Gavà – Barcelona
Spanien

Utvalda fastigheter i Rat-Penat

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Rat-Penat

Bostadsområdet Rat-Penat har ett underbart medelhavsklimat med mycket sol, spektakulär utsikt över havet och bergen och den vackra stranden Port Ginesta där du kan njuta av allt. Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av bostäder till försäljning och uthyrning i Rat-Penat, ett av de mest privilegierade områdena i Castelldefels.
Bostadsområdet Rat-Penat är en mycket eftertraktad plats i Castelldefels bland dem som letar efter ett nytt hem i Katalonien. Rat-Penat, som ligger bara 14 minuter med bil från Barcelonas flygplats El Prat och 25 minuter från Barcelonas centrum, erbjuder möjligheten att äga ett familjehem med spektakulär utsikt över havet och bergen, samtidigt som det är lätt att pendla till den katalanska huvudstaden. Kvarteret Rat-Penat har en utmärkt bussförbindelse till Castelldefels centrum och till stadens förortstågsstation, med en regelbunden trafik som tar dig till Sitges och Barcelonas centrum på några minuter.
Stränderna Gavà Mar och Castelldefels ligger perfekt mellan staden Barcelona och den unika kosmopolitiska staden Sitges, känd för sitt nattliv, gayscenen och den årliga karnevalen och filmfestivalen. Dessutom ligger Rat-Penat strategiskt beläget mellan dessa två världsberömda städer, med utsikt över Medelhavskustens gyllene sand och intill nationalparken El Garrafs tallskogar. En annan speciell egenskap som detta privilegierade läge erbjuder är utsikten över Medelhavet och mot staden Barcelona.
Att förvärva en av våra bostäder i Rat-Penat kommer alltid att vara ett bra alternativ, både för familjer som vill etablera sin första bostad nära Barcelonas huvudstad och intill stranden; och för dem som funderar på att köpa ett hus där de kan koppla av under helger och semestrar.
Området är också en eftertraktad semesterdestination, eftersom det har mycket goda förbindelser med El Prat-flygplatsen, så att köpa en lägenhet i Rat-Penat-området är också ett bra alternativ för investerare som vill säkra sina medel i lönsamma fastigheter som kommer att ge attraktiv avkastning med tiden.
På vår webbplats och på Lucas Fox Gavà Mar-kontoret hittar du ett stort urval av fastigheter i Rat-Penat, med ett brett utbud av fristående lyxvillor med privata trädgårdar, pooler, inredningar med högkvalitativ finish och underbar utsikt. Rat-Penat fastigheter till salu erbjuder en unik livsstil i ett lugnt och upphöjt område med fantastisk utsikt. Oavsett om du letar efter en ultramodern villa med avancerad teknik och minimalistisk stil, eller ett mer rustikt familjehem med originaldetaljer, charm och karaktär, har vår portfölj bostäder av alla slag för att tillfredsställa varje kunds smak och krav.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now