Vilanova i la Geltrú

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Vilanova i la Geltrú fastigheter till salu, från charmiga familjehem till äldre fastigheter som behöver renovering.

Lucas Fox Vilanova

Rambla de la Pau, 56
08800 Vilanova i la Geltrú
Spanien

Utvalda fastigheter i Vilanova i la Geltrú

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Vilanova i la Geltrú fastigheter till salu, från charmiga stadshus och vackra familjehem till enastående moderna hus och renoverings projekt. 40 minuter söder om Barcelona och 6 minuter från Sitges är Vilanova i la Geltrú, huvudstaden på Garraf Kusten med en växande befolkning på ungefär 66,000 invånare.

Detta lugna men livfulla lilla samhälle erbjuder ett mer fridfullt, autentiskt alternative till de närliggande resorterna på Costa Daurada och Sitges och besökare blir ofta glatt överraskade av dess vackra stränder, attraktiva torg, trädkantade Rambla och utsökta fisk restauranger som finns här.

Vardagslivet är behagligt i denna kvintessentiella Medelhavs kust by. Vilanova i la Geltrús underbara art deco marknad erbjuder färska produkter varje dag med Iberisk skinka, oliver, vin och ett stort utbud av lokala skaldjurs specialiteter. Rambla Principal och de omgivande gatorna är ställen at gå till för lite shopping eller titta på folk på en av de många café terrasserna. De vida, flata stränderna i Vilanova i la Geltrú är mycket familjevänliga med deras vita sand och rena, grunda vatten.

Strand barer öppnar under sommar månaderna och det finns många möjligheter till vatten sporter, segling, och fiske i de pittoresks små bukterna längs kustlinjen. Stan kan skryta med en livlig kalender med lokala festligheter och traditionella festligheter året om där lokalbefolkningen umgås på gatorna och njuter av musik, dans och fyrverkeri. Fritidsaktiviteter finns det många i Vilanova och dess omgivningar.

De berömda Penedès vingårdarna erbjuder vinprovning och guidade turer. En kort tur med bil från staden Vilanova, finner vi den utmärkta golfbanan och Garraf Natur Park erbjuder många underbara platser för vandring, picknic och generellt at njuta av fantastiks natur.

Det finns också många platser av historiskt intresse att besöka, inklusive många gallerier och museum då både Romerska och Iberiska arkeologiska utgrävningar har ägt rum i området så väl som fina byggnader som Museu Romantic och Baroque kyrk tornet.

Både Barcelona och Reus flygplatser ligger nära Vilanova och huvud tåglinjen mellan Tarragona och Barcelona stannar i stationen Vilanova i la Geltrú. Det finns regelbunden flygplats shuttle service från Vilanova till Barcelonas flygplats så väl som tåglinjer via El Prat de Llobregat.

Vilanova i la Geltrú är idealt för den som önskar köpa fastigheter någonstans som är avslappnat men ändå inom räckhåll för spännande stadsliv. Den erbjuder en attraktiv kustlinje och stadskärna och är omgärdat av vackra landskap och kullar och ligger ändå bara en kort bit med bil från Sitges och Barcelona.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA