Levantina / Montgavina / Quint Mar

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Levantina, Montgavina och Quint Mar, inklusive enastående moderna villor med stor trädgård, pooler och vackra havsvyer.

Lucas Fox Sitges

Calle Major, 34
08870 Sitges
Spanien

Utvalda fastigheter i Levantina / Montgavina / Quint Mar

Sitges Levantina Lucas Fox erbjuder en rad Sitges fastigheter till salu i områdena Levantina, Montgavina och Quint Mar, inklusive nutida hus och villor med privat trädgård, pool och enastående vyer.

Levantina är en lyxig bostadsutveckling i Sitges, en kort promenad från stranden och Aiguadolç marina. Det är bara 10 minuter till fots till Sitges stadskärna, med dess nattliv, affärer, restauranger och fritidsutbud. De boende här har 24 timmars säkerhet och närheten till dagis, skolor, exklusiva hotell, barer och restauranger, så väl som ett utmärkt transport nätverk. La Levantina erbjuder väldigt lätt tillgång till Barcelona och dess flygplats både med bil och tåg.

Montgavina är ett av Sitges mest eftertraktade bostadsområde, blickar ner över havet och Aiguadolç marina och bara minuter från stadskärnan. Montgavina fastigheter till salu erbjuder exklusivt boende i ett fridfullt, högt beläget område med fantastisk utsikt och väldigt bekväma väg och lokaltrafik förbindelser till staden Barcelona och dess flygplats. Det finns många internationella skolor i området så väl som kajplatser och golf banor.

Quint Mar är en prestigefylld bostadsutveckling belägen bara 5 minuter från stadskärnan i Sitges. Detta attraktiva område är ett populärt val bland den internationella sfären för att köpa ett andra hem eller för att flytta till tack vare lugnet och säkerheten det erbjuder medan det ändå är nära till alla bekvämligheter och attraktioner i Sitges.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA