Mas d'en Serra / Els Cards

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Mas d’en Serra och Els Cards, från fristående villor till moderna duplex lägenheter och vindsvåningar med gemensam pool.

Lucas Fox Sitges

Calle Major, 34
08870 Sitges
Spanien

Utvalda fastigheter i Mas d'en Serra / Els Cards

Lucas Fox erbjuder ett attraktivt utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Mas d'en Serra och Els Cards, inklusive moderna duplex och vindsvåningar, villor och familjehem.

Den avundsvärda havsutsikten, närheten till alla bekvämligheter och lättillgängligheten till Barcelona City och dess flygplats är faktorer som gör fastigheter i Mas d'en Serra och Els Cards till ett utmärkt val för en semester bostad eller för en permanent flytt.

Mas d'en Serra och Els Cards är fridfulla bostadsområden som ligger mellan spännande Sitges och den attraktiva kuststaden Vilanova i La Geltrú, 5 minuters körväg från båda.

Den strategiska positionen som åtnjuts av dessa två bostadsområdena ger ett lugnt, säkert område varifrån de boende lätt kan nå areas affärerna, restaurangerna, Sitges hamn och strand så väl som Terramar Golf bana på bara några minuter. . Många av fastigheterna till salu i dessa områden kan skryta med underbar havsutsikt och våningar finnes ofta inom bostadsutvecklingar som har utmärkta gemensamma pooler, grön områden och concierge services.

Även om det är en bit från det bullriga Sitges, har många Mas d'en Serra och Els Cards fastigheter till salu den extra fördelen av att ha gångavstånd till affärer, banker, lokaltrafik samt internationella skolor. Båda dessa bostadsområden ligger nära motorvägs påfarten vilket möjliggör snabb resa till Barcelona och flygplatsen.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA