Olivella / Canyelles

Lucas Fox erbjuder ett superbt utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Olivella och Canyelles, inklusive både nutida bostäder och lantgårdar i och klassisk stil.

Lucas Fox Sitges

Calle Major, 34
08870 Sitges
Spanien

Utvalda fastigheter i Olivella / Canyelles

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Olivella och Canyelles, från villor i kolonial stil till imponerande designer hus.

Olivella är en liten by belägen i hjärtat av Garraf Natural Park, omkring 50km syd väst om Barcelona. Belägen bara 10 minuters körväg från den livliga staden Sitges, ligger byn vackert mellan kullar och berg.

Det lilla samhället Olivella har en befolkning på endast 3,123 innevånare som bor i dess attraktiva historiska centrum och de fem större bostadsområdena så väl som i de många Masia som ligger utströdda på kullarna. Interessanta ställen i Olivella inkluderar Sakya Tashi Ling Buddhistiska kloster. De boende i Olivella har lätt tillgång till alla roliga saker i Sitges, Barcelona och Tarragona så väl som de vackra stränderna på Garraf kusten.

Canyelles är ett samhälle på kullarna i Garraf området, på gränsen till Alt Penedès regionen som är berömd för deras vingårdar. Canyelles kulliga position erbjuder mycket vandrings möjligheter så som rutten mellan topparna på Puig de Sant Miquel, Puig de l'Àliga och Puig Montgròs, som är känt som regionens balkong tack vare dess enastående vyer över kullarna och Garraf kuststräcka.

Canyelles har många platser av historiskt intresse att erbjuda så som ruinerna av dess 1500 tals slott och Santa Magdalena kyrkan från 1700 talet. Byn är också berömd för att vara platsen där en mmeteorit föll år 1861. Med den livliga internationella staden Sitges och det vackra fiskesamhället Vilanova i la Geltrú bara vardera 14km iväg, ligger Canyelles priviligierat. Vinprovning, festande i Sitges, shopping i Barcelona (52km), utforskande av det historiska arvet, segling och strandliv eller den vackra naturen på kullarna - Canyelles är väl placerat för att njuta av allt

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA