Can Girona / Terramar / Vinyet / Can Pei

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Can Girona, Terramar, Vinyet och Can Pei, från designer vindsvåningar till klassiska villor med stora trädgårdar.

Lucas Fox Sitges

Calle Major, 34
08870 Sitges
Spanien

Utvalda fastigheter i Can Girona / Terramar / Vinyet / Can Pei

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Can Girona, Terramar, Vinyet och Can Pei, inklusive designer hus, klassiska villor med stora land tomter och duplex vindsvåningar med havsutsikt.

Can Girona är en av de mest prestigefyllda bostadsutvecklingarna nära Barcelona. Det erbjuder 24 timmars säkerhet och är beläget bredvid 18-håls golf banan Terramar med ett 5 stjärnigt hotell och restaurang, man är garanterad gröna vyer ner mot det djupblåa Medelhavet.

Närmsta stranden ligger inom gångavstånd på 900m och centrala Sitges, med dess nattliv, affärer, restauranger och kultur, ligger bara 3km bort. Det utmärkta transport nätet till Barcelona och dess flygplats gör detta område perfekt för internationella köpare som önskar ett andra hem eller som vill flytta hit eftersom det finns många internationella skolor i omgivningarna. Terramar är det ledande bostadsområdet i Sitges, beläget bredvid stranden och Terramar Golf banan.

Terramar fastigheter till salu erbjuder perfekt heltids boende eller semester möjlighet tack vare dess närhet till mycket lokala bekvämligheter och internationella skolor samt bra förbindelser med tåg och bil till staden Barcelona och dess flygplats. Terramar villorna är ibland de mest imponerande i Sitges när det gäller design arkitektur och exklusivitet.

Vinyet är ett annat bostadsområde runt Sitges, beläget vid strandkanten och bara några minuter från stadskärnan. Vinyet fastigheter till salu tenderar att vara större och många kan skryta med trädgårdar och pool.

Can Pei är ännu ett lyxigt bostadsområde i Sitges, beläget bara 3 minuter från vackra Terramar stranden och 10 minuter från stadskärnan. Husen och de fristående villorna i Can Pei erbjuder intimitet och säkerhet så väl som exklusiv arkitektur design i ett lugnt område med praktiskt väg och lokaltrafik förbindelser till stranden och staden. Det finns många välbevarade parker i området så väl som supermarknader, ett sports center, skolor och golf banor.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now