Sant Pere de Ribes / Puigmoltó

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Sant Pere de Ribes och Puigmoltó, inklusive attraktiva tidsenliga lantgårdar och vackra nutida hem.

Lucas Fox Sitges

Calle Major, 34
08870 Sitges
Spanien

Utvalda fastigheter i Sant Pere de Ribes / Puigmoltó

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Sant Pere de Ribes och Puigmoltó.

Sant Pere de Ribes är ett litet samhälle bara en kort bit med bilen från den vibrerande kuststaden Sitges med dess internationella miljö, skolor och vackra stränder, i den syd östra delen av Garraf området. Sant Pere de Ribes är ett lantbrukssamhälle, omgivet av vingårdar och skogar och är en traditionell Katalansk by med lokala barer, affärer och restauranger så väl som en charmig frilufts marknad på fredagar.

Storleken på samhället gör så att de boende har alla affärer, caféer och transportförbindelser inom kort gångavstånd och det centrala torget utgör en mysig plats att sitta vide en café terrass och se världen gå förbi.

Grannsamhället Vilanova (5km bort) är lika charmigt och Barcelona, med alla dess kulturella attraktioner och nattliv, ligger bara 45km från Sant Pere. Det finns bekväm lokaltrafik förbindelser till andra kust byar och också Sitges och Barcelona från Sant Pere, och det finns till och med nattbuss service.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA