Aravaca

Lucas Fox erbjuder en utmärkt portfölj av Aravaca fastigheter till salu och uthyrning, inklusive hänförande villor och lyx våningar, belägna bara en kort bit från Madrids stadskärna.

Lucas Fox Pozuelo

Avda. de Europa 38
28224 Pozuelo de Alarcón
Spanien

Utvalda fastigheter i Aravaca

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Aravaca

Aravaca är ett område i Madrid som befinner sig i stadsdelen Moncloa endast 9 km från Madrid centrum på den andra sidan av Casa de Campo parken. Kvarteret är uppdelat i tre områden: Aravaca, Valdemarin och El Plantío.

Aravaca är en exklusiv förort till Madrid, inklusive områden som Diplomaticos är populära bland internationella familjer som flyttar till staden. Aravaca ansluts med grannstaden Pozuelo de Alarcón. Befolkningen på 30 000 personer består huvudsakligen av pendlare som arbetar i Madrid och i storstadsområdet. Kollektivtrafiken är effektiv med bussar var 10:e minut till centrum, en järnvägsstation och en tunnelbanelinje.

Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av Aravaca objekt och fastigheter till salu och att hyra, inklusive lägenheter och hus att köpa och för uthyrning i Aravaca. Lucas Fox är också specialiserade på att hjälpa ägare att sälja sina Madrid fastigheter till internationella fastighetsköpare

Utbudet av fastigheter till salu i Aravaca och egendom för uthyrning i Aravaca området är av högsta kvalitet, från moderna lägenheter till salu och för uthyrning med kommunala anläggningar till lyxvillor att köpa och hyra. Exklusiva bostäder som erbjuder all tänkbar lyx och hög säkerhet.

Madrid fastigheter är fortfarande en utmärkt fastighetsinvesteringar då det förblir en mycket viktig destination för alla multinationella företag som vill göra affärer och uppehålla en närvaro i Spanien. Madrid erbjuder otroligt livsstilsboende, förstklassiga internationella skolor och fantastiska transportförbindelser till Europa och resten av världen.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om Aravaca fastigheter att köpa, sälja eller att hyra. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder allmän rådgivning när det gäller fastighetsköp i Madrid och erbjuder även ett utbud av anpassade fastighetsförvaltningstjänster till alla fastighetsköpare.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now