Pozuelo

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Madrid fastigheter till salu och uthyrning i området Pozuelo de Alarcón, inklusive enastående villor med privata pooler och fantastiska familjehem med mycket ute områden, bara 10 minuter från Madrid stadskärna.

Lucas Fox Pozuelo

Avda. de Europa 38
28224 Pozuelo de Alarcón
Spanien

Utvalda fastigheter i Pozuelo

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Pozuelo

Lucas Fox erbjuder ett fantastiskt utbud av Madrid fastigheter till salu och uthyrning i området Pozuelo de Alarcón, inklusive spektakulära villor, lyx herresäten och vackra familjehem, belägna i en exklusiv förstad till Madrid.

Pozuelo de Alarcón är idealt placerat i nord västra Madrid, nära huvudstråken som tar er till stadskärnan på mindre än 10 minuter. Området är hem till Madrids bästa selektion av internationella skolor inklusive Kensington School, så väl som ett antal universitet, både privata och allmänna. Ett nätverk av urbana parker gör detta till et underbart, grönt område.

Parkerna inkluderar Parque de las Minas, som har en konstgjord flod och sjö så väl som fontäner, samt Parque Fuente de la Salud med dess imponerande urval av växter och träd. En av Europas största urbana parker, Casa de Campo, är också belägen längs med Pozuelo de Alarcón, och erbjuder alla slags aktiviteter för naturälskare. I parken finner ni Madrid Zoo och Akvarium, som erbjuder en heldags utflykt för hela familjen. Detta är en excellent plats för dem som önskar bo nära stadskärnan men ändå ha lyxen av gröna, öppna områden utanför dörren.

Fastigheter till salu och uthyrning i Pozuelo de Alarcón erbjuder fantastisk livskvalitet och är högt eftertraktade av inflyttade affärsfolk som arbetar för internationella företag. För de som pendlar till jobb i stadskärnan har Pozuelo de Alarcón ett utmärkt buss nätverk so erbjuder service både dag och natt. Det finns också en Cercanías tågstation och metro service.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now