Madrid Stad

Utvalda fastigheter i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Madrid Stad

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Madrid fastigheter till salu och uthyrning i den Spanska huvudstaden, från traditionella och moderna våningar i åtråvärda områden i staden så som det prestigefyllda Salamanca distriktet, till renoverings objekt med excellent potential.

Huvudstaden Madrid är känt i Europa som en plats av kulturell, politisk ock ekonomisk vikt. Med en befolkning på 3.3 million innevånare i enbart staden är Madrid den tredje största Metropolen i Europeiska Unionen och en som är berömd för dess höga levnadsstandard, kulturella och historiska arv samt fina restauranger.

Beläget i hjärtat av Spanien åtnjuter staden bra väg, tåg och luft förbindelser till alla andra större Spanska och Europeiska städer. Majoriteten av Spanska företag och många internationella företag har sina huvudkontor i den Spanska huvudstaden.

Staden är uppdelad i flera områden, vart och ett med dess särskilda karaktär och atmosfär. Som det ekonomiska, kulturella och politiska centrat i Spanien erbjuder Madrid upplevelser och spänning som man kan förvänta sig av en sådan modern metropol.

Google map

Se andra representerade orter i Madrid Stad.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Madrid Stad.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Madrid

Calle Serrano nº 8
28001 Madrid
Spanien

tel +34 912 900 182
[email protected]

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA