Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Madrid Stad

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Madrid fastigheter till salu och uthyrning i den Spanska huvudstaden, från traditionella och moderna våningar i åtråvärda områden i staden så som det prestigefyllda Salamanca distriktet, till renoverings objekt med excellent potential.

Huvudstaden Madrid är känt i Europa som en plats av kulturell, politisk ock ekonomisk vikt. Med en befolkning på 3.3 million innevånare i enbart staden är Madrid den tredje största Metropolen i Europeiska Unionen och en som är berömd för dess höga levnadsstandard, kulturella och historiska arv samt fina restauranger.

Beläget i hjärtat av Spanien åtnjuter staden bra väg, tåg och luft förbindelser till alla andra större Spanska och Europeiska städer. Majoriteten av Spanska företag och många internationella företag har sina huvudkontor i den Spanska huvudstaden.

Staden är uppdelad i flera områden, vart och ett med dess särskilda karaktär och atmosfär. Som det ekonomiska, kulturella och politiska centrat i Spanien erbjuder Madrid upplevelser och spänning som man kan förvänta sig av en sådan modern metropol.

Google map

Se andra representerade orter i Madrid Stad.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Madrid Stad.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Madrid

Calle Bárbara de Braganza 8

28004 Madrid
Spanien

tel. (+34) 912 900 182
tel. (+34) 673 561 366
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile