International
Associate

Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Cortes / Huertas

Sök bostäder nu

Cortes / Huertas

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Madrid fastigheter till salu och uthyrning i områdena Cortes och Huertas, inklusive charmiga renoverade våningar och rymliga vindsvåningar i ett fantastiskt läge i staden.

Lucas Fox Madrid

Calle Bárbara de Braganza 8
28004 Madrid
Spanien

Vill du sälja eller hyra ut din fastighet?

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av imponerande Madrid fastigheter till salu och uthyrning i områdena Cortes och Huertas, inklusive enastående vindsvåningar med underbar stadsutsikt och fantastiska våningar med terrasser. Cortes är ett traditionellt område beläget precis i centrum av Madrid, med kullerstens gator fulla av tapas barer och restauranger.

Den mest historiska delen av Cortes benämns ofta "Barrio de las Letras" ("det litterära kvarteret) tack vare att det varit och fortfarande är hem till många av stadens författare, artister och stjärnor. För konst entusiaster är detta område rena himmelriket. Inte bara det berömda Thyssen-Bornemisza Museum är beläget i området utan också Prado Museum och Reina Sofia Museum ligger i närheten. Tillsammans utgör det vad som kallas "Den Gyllene Konst Triangeln".

Paseo del Prado, en av stadens främsta boulevarder, går genom Cortes. Det är en vid, trädkantad It is a boulevard, perfekt för jogging och cykling. Längs med boulevarden finns de imponerande skulpterade fontäner inklusive Neptun Fontänen och Apollo Fontänen. Området gränsar till Madrids Kungliga Botaniska Trädgårdar, åtta hektar av land fyllt av tusentals arter av träd och växter. En promenad genom trädgårdarna är en utmärkt paus ifrån stadslivet direkt på tröskeln. Dessutom är trafiken mycket begränsad i Cortes, vilket skapar en fridfull miljö perfekt för familjer.

Google map

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA