Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Justicia fastigheter till salu och uthyrning i detta fantastiska läge i stadskärnan, inklusive lyx våningar, enastående vindsvåningar och spännande investerings möjligheter i ett oslagbart område.

Lucas Fox Madrid

Calle Bárbara de Braganza 8
28004 Madrid
Spanien

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Justicia fastigheter till salu och uthyrning inklusive stiliga, lyxiga våningar och byggnader att renovera efter er egen smak. Fastigheter till salu i Justicia erbjuder ett lockande tillfälle att investera i ett område som har riktigt mycket att erbjuda. Med dess avundsvärda läge mitt i staden centrum är Justicia det område som många yrkesmän och kvinnor väljer att bo i.

Det hänförande Plaza de Colón markerar början på detta område och är en ideal plats för ett besök till många av stadens sevärdheter. De boende i Justicia har turen att ha Retiro Park nära. Det är en av de största parkerna i Spanien med ett utomhus tränings område och lekplatser för barnen vilket gör det till en riktig i juvel i innerstaden.

Calle Almirante är en exklusiv gata fylld av finare mode butiker och många restauranger som erbjuder det finaste Medelhavsköket men också det Internationella. Byggnaderna på denna gata kan skryta med underbara fasader som har bevarats utomordentligt. Paseo de Recoletos är en vid boulevard som går genom Justicia och leder till Plaza de Colón. Den är kantad av träd, fontäner och dammar vilka utgör en magisk vy när de är upplysta på kvällen. Ett stortantal välkända museum ligger i eller runt om Justicia inklusive Madrids Historiska Stads Museum, det berömda Prado Museum samt Nationella Arkeologiska Museum.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA