Salamanca

Lucas Fox erbjuder ett förstklassigt utbud av Salamanca fastigheter till salu och uthyrning, inklusive enastående nya bostadsutvecklingar och vackra design våningar.

Lucas Fox Madrid

Calle Serrano nº 8
28001 Madrid
Spanien

Utvalda fastigheter i Salamanca

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Salamanca

Bostadsområdet Salamanca är ett av de 21 distrikten som utgör staden Madrid. Området grundades på 1800-talet.

Stadsdelen Salamanca är känd av Madrids överklass som ett av de mest exklusiva områdena i staden. Marqués de Salamanca Torget och Retiroparken anses separera det mest välbärgade området från de mer populära delarna av distriktet. Under de senaste åren har Salamanca också blivit ett viktigt kommersiellt område i staden, där man finner Spaniens mest exklusiva shoppinggata, Calle de Serrano. Stadsdelarna i Salamanca omfattar Recoletos, Goya, Fuente del Berro, Guindalera, Lista och Castellana.

Lucas Fox erbjuder Salamanca objekt och fastigheter till salu och för uthyrning, inklusive lägenheter och hus till salu och för uthyrning i Madrid. Lucas Fox är också specialiserade på att hjälpa ägare att sälja sina fastigheter i Barrio Salamanca till internationella fastighetsköpare.

Utbudet av fastigheter till salu i Salamanca och objekt att hyra i Salamanca området är varierande, bestående av både traditionella och moderna citylägenheter till försäljning och för uthyrning.

Madrid fastigheter är fortfarande utmärkta fastighetsinvesteringar då det förblir en mycket viktig destination för alla multinationella företag som vill göra affärer och uppehålla en närvaro i Spanien. Madrid erbjuder otroligt livsstilsboende, förstklassiga internationella skolor och fantastiska transportförbindelser till Europa och resten av världen.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om fastigheter att köpa, sälja eller att hyra i Salamanca. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en högklassig servicenivå och allmän rådgivning när det gäller fastighetsköp i Madrid och erbjuder även ett utbud av fastighetsförvaltningstjänster anpassade till alla fastighetsköpare.

Google map

Se andra representerade orter i Salamanca.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Salamanca.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Madrid

Calle Serrano nº 8
28001 Madrid
Spanien

tel +34 912 900 182
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now