Recoletos

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Recoletos fastigheter till salu och uthyrning, inklusive nya bostadsutvecklingar, duplex fastigheter och högklassiga vindsvåningar.

Lucas Fox Madrid

Calle Serrano nº 8
28001 Madrid
Spanien

Utvalda fastigheter i Recoletos

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Recoletos

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Recoletos fastigheter till salu och uthyrning inklusive vindsvåningar med underbars stads utsikt och moderna duplex våningar med rymliga rum och terrasser. Fastigheter till salu i Recoletos innebär en sund investering tack vare dess oslagbara läge inom bra räckhåll till allt som staden Madrid har att erbjuda.

Beläget i den syd östra delen av den Spanska huvudstaden är Recoletos ett av de kvarter som utgör Salamanca distriktet. Det är hem till mycket av stadens monumentala arv och här finner ni Puerta de Alcalá, Nationella Arkeologiska Museum och Nationella Biblioteket liksom ett sort antal 1800-tals palats. Fastigheter till salu och uthyrning i Recoletos tenderar att vara högt eftertraktade av dem som önskar bo i ett klassiskt och rikt område i staden.

Shoppare känner sig riktigt hemma på Calle Serrano, hem till lyx butiker och många välkända varuhus och när du vill fly till lugn och ro ligger den vackra Retiro Parken bara ett stenkast bort, perfekt för picknick och morgon joggning.

Detta området av staden byggdes enligt Salamanca Markisens önskningar i slutet av 1800 talet som svar på den växande befolkningen i Madrid. Det har alltid varit ett exklusivt kvarter med attraktiva, vida, trädkantade avenyer, lyx affärer och många världsklassiga restauranger och lockar till sig både nationella och internationella besökare.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now