Lucas Fox erbjuder ett charmigt utbud av Palacio fastigheter till salu och uthyrning, inklusive moderna, stiliga våningar och lyxiga vindsvåningar.

Lucas Fox Madrid

Calle Bárbara de Braganza 8
28004 Madrid
Spanien

Lucas Fox erbjuder ett lockande utbud av Palacio fastigheter till salu och uthyrning, inklusive moderna, duplex våningar och spektakulära loft, samtliga belägna inom gångavstånd till stadens främsta attraktioner och sevärdheter.

Palacio området är beläget i hjärtat av staden och är fullt av historiska byggnader som dateras bakåt till imperiala epoker då staden härskades av ätten Hamburg.

Detta priviligierade område är hem till många nämnvärda byggnader inklusive Teatro Real, där många operor, baletter och andra föreställningar anordnas under året och det Kungliga Palatset, det officiella kungliga residenset ligger också här. En annan slående byggnad, både på in och utsidan är Almudena Katedralen som ligger i hjärtat av området.

De spektakulära trädgårdarna Campo del Moro, är på 20 hektar land, och utgör ett underbart grönområde, långt ifrån huvudstadens centrum med buller och liv, och floden Manzanares gränsar till området.

När du känner för att vara en i mängden erbjuder Palacios många barer och restauranger en vibrerande atmosfär som ändå är säker och familjevänlig. Området är väl förbundet med resten av staden via många transportförbindelser.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA