La Moraleja

Lucas Fox erbjuder ett exceptionellt utbud av La Moraleja fastigheter till salu, inklusive enastående, designer villor och vackra familjehem i ett oslagbart beläget område nära Madrids city centrum.

Lucas Fox Madrid

Calle Bárbara de Braganza 8
28004 Madrid
Spanien

Utvalda fastigheter i La Moraleja

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i La Moraleja

La Moraleja är ett exklusivt bostadsområde beläget precis mellan Madrid centrum och Barajas internationella flygplats i Madrid.

La Moraleja omfattar olika bostadsområden som La Moraleja, El Soto och El Encinar. Mellan de olika områdena finns det flera köpcentrum, ett fantastiskt utbud av restauranger och cirka 16 internationella skolor. La Moraleja erbjuder de mest exklusiva fastigheterna i Madrid-området.

Området har utmärkta idrottsanläggningar, inklusive 2 fantastiska golfbanor. Real Madrids övningsfält ligger bara runt hörnet. Massor av de multinationella företagen som är baserade i Madrid har sina högkvarter runt La Moraleja, som till exempel Telefonicas imponerande huvudkontor.

Valdelatas naturreservat gränsar La Moraleja på ena sidan och erbjuder ett rikt aktivitetsutbud som promenader och cykling.

Lucas Fox erbjuder fastigheter och lyxobjekt att köpa och hyra i Moraleja inklusive lägenheter och hus till salu och uthyrning. Lucas Fox är också specialiserade på att hjälpa ägare att sälja sina La Moraleja fastigheter till internationella kunder.

Fastigheter till salu i La Moraleja och objekt för uthyrning i La Moraleja området som erbjuds av Lucas Fox består huvudsakligen av lyxhus att köpa och hyra i exklusiva bostadsområden.

Madrid fastigheter är fortfarande utmärkta fastighetsinvesteringar då det förblir en mycket viktig destination för alla multinationella företag som vill göra affärer och uppehålla en närvaro i Spanien. Madrid erbjuder otroligt livsstilsboende, förstklassiga internationella skolor och fantastiska transportförbindelser till Europa och resten av världen.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om La Moraleja fastigheter att köpa, sälja eller att hyra. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en högklassig servicenivå och allmänna råd om att köpa fastighet i Madrid och erbjuder även ett utbud av anpassade fastighetsförvaltningstjänster till varje fastighetsköpare.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA