Gràcia

Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av fastigheter i Gràcia för försäljning och uthyrning, främst bestående av lägenheter och takvåningar, varav många har kvar många originaldetaljer.

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanien

Utvalda fastigheter i Gràcia

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Gràcia

Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av fastigheter i Gràcia för försäljning och uthyrning, främst bestående av lägenheter och takvåningar, varav många har kvar många originaldetaljer. Det finns också hus i norra delen av Gràcia, inklusive Vallcarca och området kring Parc Güell.
Gràcia, tillsammans med angränsande Sant Gervasi och Sarrià, är en av de små ursprungliga städerna som blev en del av Barcelona när staden växte på 1890-talet.
Liksom de andra äldre delarna av staden är Gràcia uppbyggt med flera smala enkelriktade gator och har många vackra gamla torg, till exempel Plaça del Sol och Plaça de la Revolució, perfekt för att sitta och titta på människor och njuta av långa sommarkvällar.
Gracia kännetecknas av en något annorlunda och bohemisk känsla, jämfört med resten av Barcelona, och har en uppsjö av häftiga barer, restauranger, gallerior och lokala marknader utspridda över hela området och längs huvudgatan, Gran de Gràcia, som fortsätter ut Passeig de Gràcia.
I augusti tas Gràcias gator över av en festival där många av gatorna dekoreras och är fulla av folk som dansar och festar hela natten.
Området har goda förbindelser med lokal transport, inklusive ett stort antal busslinjer och tunnelbanestationer.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now