Valencia Stad

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Valencia City fastigheter till salu och uthyrning, inklusive exklusiva våningar i stadskärnan och bostäder i imponerande historiska byggnader med underbara tidsenliga detaljer.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

Utvalda fastigheter i Valencia Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Valencia Stad

Valencia är en vacker stad med anor från romartiden som nyligen har fått omfattande investeringar och undergått en betydande förbättring.

Lucas Fox erbjuder hus, lägenheter, etagelägenheter och takvåningar till salu i Valencia. Vi erbjuder även fastigheter till salu på Valencia kusten och Valencias landsbygd.

Lucas Fox har ett brett utbud av Valencia fastigheter till salu. Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Valencia fastigheter till internationella och lokala köpare.

Valencia stad har en charmig gammal stadskärna och större delen av staden är byggd vid flodstranden av Turia floden. På senare tid Valencia hamnområdet har genomgått en betydande renovering med massor av nya bostäder.

Under år 2007 blev Valencia den första europeiska staden att stå värd för America's Cup Kappsegling och staden stod värd för evenemanget åter igen år 2009. Under 2008 höll Valencia Formel 1 loppet på sin nya stadsbana.

Utbudet av fastigheter till salu i Valencia är skiftande, från klassiska citylägenheter och takvåningar till salu i Ciutat Vella och de slingrande gatorna i Barrio del Carmen, till eleganta moderna lägenheter att köpa i de nya hamnområdena i Valencia, flera med havsutsikt. Det är fortfarande möjligt att köpa renoveringsprojekt i stadens centrum.

Valencia fastigheter förblir goda fastighetsinvesteringar och Valencia stad och dess kringliggande områden är populära destinationer att flytta till eller köpa ett andra hem tack vare dess fantastiska klimat och internationella skolor.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om Valencia fastigheter att köpa, sälja eller hyra. Vi är också glada att kunna erbjuda allmänna råd om fastighetsköp i Valencia.

Google map

Se andra representerade orter i Valencia Stad.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Valencia Stad.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

tel +34 960 077 790
fax +34 933 041 848
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now