Lucas Fox erbjuder ett utbud av Sant Francesc fastigheter till salu, inklusive nutida lägenheter och bostäder belägna i historiska byggnader.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Sant Francesc fastigheter till salu, inklusive moderna vindsvåningar, fastigheter med terrasser och underbar utsikt över Valencias gamla stan och enastående historiska byggnader med charmiga tidsenliga detaljer och original arkitektur.

Sant Francesc fastigheter erbjuder möjligheten att njuta av livet i hjärtat av staden med allt man kan önska inom bekvämt räckhåll. Sant Francesc området är beläget inom det mest centrala och historiska distriktet i Valencia, Ciutat Vella.

Området tar sitt namn från det tidigare klostret som låg på det offentliga torget som nu är Stadshus och anses vara hjärtat i San Francesc kvarteret och således faktiskt hela staden. I den västra delen av området finner vi Parc de la Cultura, ett centrum för kulturella aktiviteter så som knostnärs kurser och marknader.

En teater, Teatre Principal, finner vi också hör vilket gör kvarteret utmärkt för den som är intresserade av kultur. Området erbjuder ett effektivt bus och metro system, med stationer på Colón, Xàtiva och Àngel Guimerà.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA