Valencia

Utvalda fastigheter i Valencia

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Valencia

Valencia är en vacker stad med anor från romartiden som nyligen har fått omfattande investeringar och genomgått betydande ombyggnad med massor av nya bostäder.

Lucas Fox erbjuder Valencia villor, herrgårdar, byggtomter och lägenheter till salu. Våra fastigheter till salu i Valencia delas upp i områden - Valencia Kustfastigheter, Valencia lantfastigheter och Valencia cityfastigheter.

Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av Valencia fastigheter till salu. Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Valencia fastigheter till internationella och lokala köpare.

Utbudet av fastigheter till salu i Valencia är skiftande, från traditionella och moderna city lägenheter och takvåningar till salu i Valencias gamla stadsdel, till eleganta moderna lägenheter att köpa i Valencias nya hamnområden, många med havsutsikt.

På Valencia kusten finns stora privata hus till salu i de vackraste områdena i Javea och Denia, många med havsutsikt. Lyxvillor att köpa i Altea, Altea Hills och Benicassim och första raden fastigheter till salu runt Azahar kusten. I Valencias landsbygd erbjuder Lucas Fox Valencia lanthus, herrgårdar, gårdar och gårdsegendomar till salu.

Valencia fastigheter är fortfarande mycket goda fastighetsinvesteringar och Valencia stad och dess kringliggande områden är populära destinationer att flytta till eller köpa ett andra hem tack vare dess fantastiska klimat och internationella skolor.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om Valencia fastigheter att köpa, sälja eller hyra. Vi är också glada att kunna erbjuda allmänna råd om fastighetsköp i Valencia.

Google map

Se andra representerade orter i Valencia.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Valencia.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

tel +34 960 077 790
fax +34 933 041 848
[email protected]

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA