La Cañada

Villor till salu i La Canada, Valencia

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

Utvalda fastigheter i La Cañada

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i La Cañada

La Cañada är ett bostadsområde i kommunen Paterna, bara 15 minuter från Valencia City och den internationella flygplatsen. Lucas Fox har en omfattande portfölj av hus och villor till salu i La Cañada-området, med något som passar alla smaker och livsstilskrav.

La Cañada var ursprungligen ett område med semesterbostäder för de rika på 1800-talet, som flydde från staden under sommarmånaderna för att koppla av vid sina privata pooler och njuta av den lugn och ro som erbjuds här. Detta ledde till att järnvägslinjen Valencia-Liría byggdes, som fortfarande trafikerar området. Numera är dock kvarteret en plats där många familjer bor året runt, och infrastrukturen har vuxit för att tillhandahålla allt som dessa permanenta invånare behöver för det dagliga livet. La Cañada kännetecknas av mängden och kvaliteten på de tjänster som erbjuds, bland annat internationella skolor, stormarknader, apotek, banker, barer och tunnelbanestationen. Det är också några minuter till fritidscentra som Heron City eller El Osito, med butiker, biografer och restauranger. Scorpion Golf Club ligger också bara 4 km bort.

På Lucas Fox erbjuder vi ett fantastiskt utbud av hus och villor i detta eftertraktade område, inklusive ultramoderna nybyggda fastigheter med minimalistisk stil och en design som bygger på rena linjer och energieffektivitet. Med tanke på områdets historia kommer tidstypiska hus med charmiga detaljer ibland ut på marknaden och gläder fastighetsköpare som söker ett hem med historia och något unikt. Traditionella medelhavsvillor och renoveringsprojekt samt tomter finns också på vår webbplats. Dessa bostäder erbjuder vanligtvis 3-5 sovrum, rikligt med vardagsrum och underhållningsutrymme, privata trädgårdar med pooler och gott om plats för middagar utomhus och avskildhet. Perfekt för att njuta av det fantastiska soliga klimatet.

Förvärvet av ett av våra hus i La Cañada är ett idealiskt alternativ för familjer som vill etablera sin första bostad nära Valencia stad, liksom för dem som funderar på att köpa ett hus där de kan koppla av under helger och semestrar, bort från stadens stress, men utan att kompromissa med enkel tillgång till allt som Valencia erbjuder.

Njut av att bläddra i vår onlinekatalog med fastigheter i La Cañada och kontakta gärna vårt säljteam redan idag om ett särskilt hus fångar ditt intresse eller om du vill ha mer information om den lokala fastighetsmarknaden i allmänhet.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA