Godella / Rocafort

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Valencia fastigheter till salu i områdena Godella och Rocafort, inklusive byggnads tomter och imponerande fristående villor med högklassiga detaljer.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

Utvalda fastigheter i Godella / Rocafort

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Valencia fastigheter till salu i områdena Godella och Rocafort, inklusive lyx villor och land tomter att bygga ett dröm hus på. Fastigheter till salu i Godella och Rocafort erbjuder ett prestigefyllt läge med attraktiva gröna omgivningar bara ett stenkast från centrala Valencia och kusten.

Godella och Rocafort är två grann kommuner i Huerta Norte området av Valencia. Dessa byar har befolkningar på respektive 13,000 och 7,000 invånare och ligger båda ungefär 12km från centrala Valencia.

Både Godella och Rocafort erbjuder insikt i det lokala livet i Valencianska byar utan att gå miste om pulsen i den kosmopolitiska staden och närheten till Medelhavs kusten. Båda byarna har metro service till staden på minuter.

Paterna är en annan kommun belägen 5km nordväst om Valencia stad och är förbunden både med väg och metro. Paterna fastigheter njuter av underbara gröna omgivningar då området är hem till två stora parker Cañada Park och Alborgí Park.

Paterna har också intressanta historiska platser att besöka så som handgjorda grottor och stadens Moriska murar och försvars fort.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now