Lucas Fox erbjuder ett selektivt utbud av Gran Vía fastigheter till salu och uthyrning, inklusive en serie utsökt renoverade lägenheter, attraktiva designer vindsvåningar och exceptionella historiska fastigheter.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

Utvalda fastigheter i Gran Vía

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Gran Vía

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Gran Vía fastigheter till salu och uthyrning, inklusive en serie av utsökta designer vindsvåningar, historiska fastigheter och fullt renoverade våningar.

Gran Vía är beläget inom Valencias Eixample och bildar en triangel mellan Gran Vía del Marques del Turia och Antic Regne samt Jacinto Benavente Avenyerna.

Gran Via del Marqués del Turia är ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Valencia. Området är känt för dess superba utbud av butiker, restauranger och bekvämligheter, inklusive många ledande privata skolor.

Med imponerande, vida avenyer som karaktäriserar Eixample (betyder förlängning då denna delen av staden byggdes efter rutmönster som var typiskt för 19oo talets urbana planerande), Gran Vía kan skryta med många Modernista byggnader med typiska detaljerade fasader smyckade med sirliga balkonger.

Plaza Canovas är ett vibrerande torg känt för några av de mest typiska Valencianska barerna och nattliv med närliggande gatorna Calle Serranos och mot Avenida del Reino de Valencia som lockar festande folk. Det finns ett trendigt och kosmologiskt selektion av lounge barer på Calle Salamanca. Området är populärt med lokalbefolkningen i alla åldrar och kan skryta med en fantastisk livlig atmosfär.

Området är också knutet till stadens främsta grönområde, Turia Trädgårdarna, ett landskap av gröna parker som sträcker sig genom stadskärnan i 9km. Parken är en före detta flodbädd och det tar cirka 45 minuter att gå längs hela parken och det finns mycket blommor, cykel rutter, moderna sports faciliteter inklusive utomhus gym så väl som många mysiga picknic ställen.

Parken är väldigt populär och är en lummig älskad oas i hjärtat av Valencia.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA