Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Ruzafa fastigheter till salu och uthyrning, inklusive lyx paradvåningar och nutida designer lägenheter med terrasser.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Ruzafa fastigheter till salu och uthyrning, inklusive några underbara renoverade lägenheter med lyx detaljer och många exklusiva vindsvånings fastigheter. Ruzafa fastigheter erbjudna av Lucas Fox har ofta rymliga terrasser där man kan njuta av det gudomliga lokala vädret från hemmets egna vrå.

Medan fastigheter till salu runt City of Arts and Sciences tenderar att ha den mest moderna arkitekturen i staden Valencia, så har både Ruzafa och En Corts moderna och tidsenliga bostads byggnader med små grönområden mellan dem.

Ruzafa fastigheter till salu är en perfekt investering tack vare dess attraktiva centrala läge. Ruzafa är ett område i centrala Valencia som verkar ha stigit i graderna under senare å. Det är ett av Valencias mest multikulturella områden och är berömt för dess shopping och attraktiva arkitektur.

Det är också en populär plats för Valencias unga och trendiga folk, då det ligger precis vid Gran Vía, ungefär 10 minuters gång väg från stadskärnan. På kvällen fylls restaurangernas terrasser i Ruzafa med folk som äter och dricker utomhus och utbudet av det internationella käket är enormt.

I utkanten av Ruzafa området finner vi Quatre Carreres distriktet, så kallat efter de fyra avenyerna som korsar det. På gränsen till detta distrikt ligger Valencias mest berömda attraktion, den underbara City of Arts and Sciences. Inom detta distrikt ligger området som kallas En Corts, i den syd östra delen av staden, precis söder om Ruzafa.

Avenida Doctor Waksman skär diagonalt genom kvarteret En Corts. Detta område ha utmärkta bussförbindelser.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA