Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av La Seu fastigheter till salu, från åtråvärda vindsvåningar till historiska fastigheter att renovera i centrum av Valencias charmiga Medeltida kvarter.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av La Seu fastigheter till salu, inklusive exklusiva vindsvåningar och unika historiska fastigheter att renovera i hjärtat av Valencias medeltida kvarter. La Seu är Valencias äldsta kvarter. Området är hem åt Valencia Katedral och många officiella regerings byggnader, vilka gör det till stadens religiösa och politiska centrum.

Labyrinten av vindlande kullerstens gränder och hörn följer det ursprungliga medeltida upplägget och här är alltid liv och rörelse. Valencias ikoniska Katedral, som är belägen i hjärtat av La Seu, invigdes 1238 och sägs vara hem åt den heliga gralen. Katedralen kan skryta med element från olika arkitektoniska perioder från främst gotiskt till renässans, baroque och neo klassiska detaljer. Katedralen gränsar till det pittoreska torget Virgin, ett av stadens främsta torg, perfekt för att åtnjuta morgon kaffet al fresco, med blick mot Turia fontänen och Katedralens uråldriga väggar.

I närheten har vi det gotiska 1400 tals klocktornet Miguelete, vilket ursprungligen byggdes av Muslimer och blev sedan kristet. Besökare kan bestiga de 207 stegen till toppen för en helt hänförande utsikt över staden och ut mot havet. Många andra populära offentliga torg i La Seu inkluderar Plaza de la Reina och Plaza del Conde Real. La Seu gränsar också mot de vackra Turia Trädgårdarna, ett landskap av gröna parker som sträcker sig genom stadskärnan i 9km.

Parken skapades i den upptorkade flodbanken av den tidigare (och mycket översvämnings drabbade) Turia floden, som leddes runt om staden istället år 1957. Det tar cirka 45 minuter att gå längs hela parken och det finns mycket blommor, cykel rutter, moderna sports faciliteter inklusive utomhus gym så väl som många mysiga picknic ställen. Parken är väldigt populär och omtyckt och ett älskat inslag i vardagslivet i Valencia.

La Seu är också centrum för stadens årliga Fallas festligheter, när gatorna ljuder av fyrverkeri och fester, traditionella matstånd och massor av människor i traditionell Valenciansk klädedräkt. Varje år gör falleros ett berömt offrande till Virgen de los Desamparados, Valencias skyddshelgon. Det är en av stadens årliga evenemang man inte får missa.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA