Lucas Fox erbjuder just nu ett exklusivt utbud av El Pla del Remei fastigheter till salu och uthyrning, inklusive större familjehem, charmiga våningar inom finare Modernista byggnader och eftertraktade vindsvåningar.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

Utvalda fastigheter i El Pla del Remei

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i El Pla del Remei

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av El Pla del Remei fastgheter till salu och uthyrning, inklusive enastående vindsvåningar belägna i unika Modernista byggnader, charmiga lägenheter, renoverings projekt och högklassiga familjehem.

Det finare El Pla del Remei är ett område inom Valencias Eixample i stadskärnan omgärdat av det populära områdena La Xerea och San Francesc i norr, Mestalia i öster, Gran Vía i söder och det trendiga Ruzafa området i väster.

El Pla del Remei är ett mycket eftertraktat område att bo i Valencia tack vare den praktiska närheten till många av stadens huvudattraktioner inklusive Stadshuset och Calle Colón, Valencias mest betydelsefulla shopping gata och den femte dyraste gatan i Spanien.

Det är ett vibrerande handels centrum, med många fantastiske varuhus (inklusive El Corte Inglés), butiker, barer, restauranger och intressanta platser Calle Colón går hela vågen till Turia, och förenas med stadens berömda flodbädd vid Plaza Porta de la Mar, där "Porta de la Mar" (dörren mot havet) sitter ovan på en gargantuan rondell. Det imponerande valvet byggdes som replica av originalet Puerta del Real (Den Kungliga Porten), som stod vid ingången till staden från Puente del Real, en av Valencias historiska broar.

Mercado de Colón är beläget i en majestätisk Modernista byggnad med en extremt imponerande fasad. Idag är marknaden hem åt ett utbud av caféers och barer, med en gourmet mat marknad på nedanvåningen och är en riktig hotspot för mat fantaster.

De boende i El Pla del Remei kan njuta av en bra livsstil, inklusive en vibrerande gastronomisk scen samt närheten till grönområden så som La Glorieta Trädgårdarna och Turia Trädgårdarna, ett landskap av gröna parker som sträcker sig genom stadskärnan i 9km.

Parken är en före detta flodbädd och det tar cirka 45 minuter att gå längs hela parken och det finns mycket blommor, cykel rutter, moderna sports faciliteter inklusive utomhus gym så väl som många mysiga picknic ställen. Parken är väldigt populär och omtyckt och ett älskat inslag i vardagslivet i Valencia.

El Pla del Remei har också ett utmärkt transport nätverk, med Colón metro station som är den andra mest använda i Valencia (linjerna 3 och 5).

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA