Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Andalusien

Sök bostäder nu

Andalusien

Lyxfastigheter till salu i Andalusien

Lucas Fox Marbella
Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Andalusien

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox är specialister på hus, lägenheter och herrgårdar i Andalusien. Lucas Fox erbjuder ett stort urval lyxfastigheter i Marbella.

Lucas Fox specialiserar sig på försäljning av Andalusien fastigheter vilka erbjuder det bästa inom livsstil och fritidsaktiviteter och belägna de exklusivaste och säkraste investeringsområdena i södra Spanien.

Våra fastigheter till salu i Andalusien som handplockats för att garantera ett långsiktigt bostadsvärde, är belägna i de mest eftertraktade platserna, har tillgång till oöverträffade livsstilsboende, och anpassade till områdets konstruktion lagstiftning. Vi har ett oslagbart urval av nya och renoverade villor i Andalusien, enorma herrgårdar, fullt utrustade ridanläggningar & hästgårdar, fritidsbostäder i havsläge och lägenheter till salu längs södra Spaniens kustområden och villor till salu i de mer rustika delarna av regionen.

Vi har stor erfarenhet av lyxfastigheter i Andalusien till salu. Hästgårdar är mycket uppskattade inom de viktigaste områdena i Andalusien regionen, i synnerhet Sevilla, Jerez och kringliggande Sotogrande. Herrgårdsfastigheter i Andalusien finns över hela regionen på stora ägor, och används ofta inom jordbruk, vinproduktion och olivoljeindustrin. Hästsportanläggningar och fastigheter i Sevilla ligger nära de världsberömda renrasiga hästavelsområdena i Aguadulce och hela vägen till Jerez, där man finner Royal Andalusian School of Equestrian Art (Kungliga Andalusiska Ridskolan). Herrgårdar i Andalusien har god tillgång till några av de bästa jaktreservaten i regionen för både storvilt (caza mayor) och småvilt.

Lägenheter i Andalusien är mestadels belägna i Cadiz/Jerez, Malaga och Marbella. Marbella lägenheter är hetast just nu när det gäller internationella investeringsintressen och här finns de bästa fastigheterna till salu på Solkusten. Det oslagbara varma klimatet och viktiga ankomstpunkterna som hamnen för de lyxiga kryssningsfartygen, bjuder på en avslappnad sommaratmosfär året runt. Malaga lägenheter ger dig möjlighet att äga ett fritidshus vid porten till Costa del Sol och inom räckhåll till de charmiga vägarna i Andalusiens vitkalkade byar "Pueblos Blancos". Fastigheter i Andalusien erbjuder en unik utomhus livsstil, oavsett om det är inåt landet för jakt, polo, ridning och golf eller vid kusten för hängflygning, vindsurfing och segling. Om du vill lära dig mer om våra Andalusiska herrgårdar, lägenheter i Marbella, Malaga våningar, hästgårdar i Sevilla eller Andalusien fastigheter i allmänhet, besök gärna Andalusien områdeskategorin på vår blogg.

Vänligen kontakta våra fastighetsmklare i Andalusien för mer information om villor i Andalusien och lägenheter i Malaga och Marbella att köpa, sälja eller hyra. Vi hjälper gärna till med allmän rådgivning när det gäller fastighetsköp i Andalusien.

Google map

Se andra representerade orter i Andalusien.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Andalusien.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2, Nueva Andalucía
29660 Marbella
Spanien

tel. (+34) 951 319 994
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile