Costa del Sol

Utmärkt livskvalitet, det bästa vinterklimatet på europeiska fastlandet och många livsstilsfördelar. Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av Costa del Sol lyxfastigheter till salu, inklusive off-plan och befintliga lägenheter, takvåningar, radhus och villor.

Lucas Fox kontor

Utvalda fastigheter i Costa del Sol

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Costa del Sol

Egendom till försäljning på Costa del Sol

Costa del Sol är verkligen en speciell plats. Det är ett område med enastående naturlig skönhet, som erbjuder ypperlig livskvalité, ett multikulturellt samhälle och det bästa klimatet på Europas fastland, så det är inte konstigt att det är en så eftertraktad plats att bo på. Med så mycket att upptäcka, erbjuder Lucas Fox dig ett perfekt sätt fatta beslut genom att erbjuda dig ett brett utbud av de bästa Costa del Sol-fastigheterna för att möta även den mest kräsna husköparens behov.

Costa de Sol-området har länge avundats av resten av Europa, med sitt priviligierade klimat (med en medeltemperatur på 19º C och 300 soldagar per år) och häpnadsväckande platser att besöka, sina spektakulära landskap, trendiga restauranger som serverar utsökt mat och sin avslappnade livsstil. Costa del Sol, som ofta beskrivs som ”Europas Kalifornien”, lockar till sig många olika typer av fastighetsköpare, från den kosmopolitiska turisten till en mer krävande permanent boende befolkning som söker en lugn livsstil avskärmad från storstadens hets.

Tack vare en utmärkt ständigt förbättrande infrastruktur är Costa del Sols invånare aldrig mer än ett par timmars flygresa från större europeiska huvudstäder. Detta i sin tur, har fört in en ny generation av internationella företagare som lever livet fullt ut. Spaniens frikostiga livsattityd och repekt för individen har gjort området till en tillflyktort för folk som kan ha känt sig annorlunda i sitt hemland. Det andalusiska folkets charmerande och optimistiska natur gör det lätt för vem som helst att direkt känna sig hemma här. Demografin har förändrats; Costa del Sol är inte längre en tillflyktort för golfspelande pensionärer, det är en pulserande modern destination där affärsliv och nöje går lyckligt hand i hand.

Marbella är en av de mest kända städerna på Costa del Sol och de två begreppen används ofta synomymt. Marbella täcker en lång sträcka av kusten och omfattar manga olika små byar, inklusive San Pedro de Alcantara och Puerto Banus. I själva verket hänvisar många till Marbella när de menar Costa del Sol. Marbellas ikoniska berg, La Concha, ser ut över staden och säkerställer Marbellas härliga mikroklimat, som tillåter boende och turister sola i lysande solsken året runt. Arkitektoniskt pryds nu landskapet av modern samtida formgivning; de energieffektiva och hållbara familjehemmen passar bra in, med en tilltalande effekt, sida vid sida med de äldre andalusiska stilarna.

På vardera sidan av Marbella kan du hitta pärlor som Elviria, Cabo Pino och Guadalmina. Vackra villor och kvalitets off plan-utvecklingar erbjuder husjägare i området ett brett utbud av val, beroende på smak och budget. Vare sig du letar efter en ny ljus och luftig tvårumslägenhet för sommarmånaderna eller en sjurumsvilla för åretruntboende, vare sig din favoritplats är i bergen eller vid stranden, du gillar rörelse eller frid och lugn, så finns det nåt som passar dig.

Oavsett vilken smak du har eller vad du föredrar, och med fastigheter som passar en räckvidd av budgetar – Costa del Sol är ett perfekt läge för alla. Lucas Fox erbjuder vänligt, ärlig och oberoende rådgivning på ett brett utbud av kvalité och lyxfastigheter till försäljning, inklusive off-plan och återförsäljningslägenheter, radhus och villor i regionens nyckelområden.

Det här är definitivt din plats om du längtar efter en kvalitets-livsstil i en perfekt miljö.

Google map

Se andra representerade orter i Costa del Sol.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Costa del Sol.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Estepona

C/ del Naranjo 49, BL.2 - Local 7
29680 Estepona, Málaga
Spanien

tel +34 952 636 664
[email protected]

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanien

tel +34 637 996 636
[email protected]

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA