Benahavis fastigheter - Lyxfastigheter Lucas Fox

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanien

Utvalda fastigheter i Benahavís inlandet

Bergsbyn Benahavis ligger 7 kilometer inland från kusten, och det ligger mellan Marbella, Estepona. Det är bara en 15-minuters bilresa till kusten och de livliga byarna Estepona, San Pedro, Puerto Banus och Marbella. Den pittoreska staden Benahavis är liten och lugn, och erbjuder attraktiva fastigheter nära alla bekvämligher.

Denna pittoreska andalusiska byn erbjuder fantastisk utsikt över bergen och havet. Det är en populär hotspot för lokalbefolkningen och turister, med sina slingrande smala gränder och vitkalkade hus kring byns centrum, som är full av restauranger och tapasbarer.

Själva byn är omgiven av skog och ger dig en känsla av avskildhet, en värld bort från all liv och rörelse i kustområdena, men bara sju kilometer bort. Det bredare området Benahavis innehåller några av de mest exklusiva gated communities i Spanien; nära nog till Marbella för att njuta av alla dess glamour och dess nattliv men ändå avskilt nog att erbjuda fantastiska naturlandskap med sjöar och reservoarer och ett rikt djurliv.

Några av de mest eftertraktade urbanisationerna i Benahavis området är - Los Arqueros, Lomas de Conde Luque, La Alqueria, Los Flamingos, Capanes del Golf, Marbella Club Golf Resort, El Madroñal och La Zagaleta, för att nämna några.
La Zagaleta Country Club, som har utsikt över staden, bidrar till Benahavis "status som den rikaste kommunen per capita i Andalusien. Benahavis är också känt för sin 5-stjärniga hotell, Gran Benahavis som är byggt i Cortijo stil. Vägen upp till Benahavis by går längs Gudalmina älven några lyxiga bostadsområden speaktakulär utsikt har byggts längs vägen.

Los Arqueros Golf and Country Club erbjuder väletablerade bostadsområden byggda på en kulle runt golfbanan och många av våningarna där har fantastisk golf och havsutsikt. Monte Mayor med sin24-timmars säkerhets bevakning, klubbhus, butiker och tennisbanor är ett lika attraktivt alternativ för köpare som letar efter en av Benahavis bästa bostadsområden.
Det prestigefyllda Marbella Golf Club Resort, bara en kort bilresa från stranden och Marbella stad, erbjuder ett attraktivt alternativ att förvärva en fastighet i ett prestigefyllt bostadsområde med 24-timmars säkerhets bevakning och stort avstånd mellan villorna.

El Madronal är ett annat mycket prestigefyllt område, bara 10 minuter från San Pedros strand och 5 minuter från La Heridias bekvämligheter, en vacker och färgstark by full av karaktär inbäddad i en sluttning på vägen till Ronda.
La Quinta, en magnifik Golf and Country Club och hem till ett 5-stjärnigt hotell och spa centrum är späckat med exklusiva privata villor.
Benahavis är känd för sina restauranger som El Castillo, Los Abanicos & La Torre - de kallar det " Costa del Sol's matsal" och det har även en egen matskola med restaurang där man kan lära sig "Medelhavsdieten". Benahavis är även en destination högt upp på listan för alla golfälskare, och kan skryta med att ha 12 av Costa del Sols 70 golfbanor. Området besöks ofta av professionella fotbollslag från norra Europa innan säsongen har startat då området erbjuder första klass fotbolls anläggningar och golfbanor.

Benahavis är perfekt för alla som vill köpa en fastighet i ett fridfullt område med som samtidigt ligger nära stadens alla möjligheter. Den överexploaterad och är omgiven av vackra natursköna landskap och kullar, men ligger en kort bilresa från stranden. Benahavis erbjuder snabb tillgång till motorvägen A7. Det är bara 45 minuter att åka till Malagas flygplats lika l avstånd till Gibraltars flygplats.

På Lucas Fox har vi ett stort utbud fastigheter med de bästa och lyxigaste exklusiva villorna, lägenheterna och etagévåningarna i Benahavís regionen. Vi kan också erbjuda herrgårdar, hus och lantgårdar till salu i Benahavís.

Vänligen kontakta Lucas Fox för att få mer information om fastigheter i Benahavis.

Google map

Se andra representerade orter i Benahavís inlandet.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Benahavís inlandet.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanien

tel +34 637 996 636
[email protected]

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA