Estepona

Utvalda fastigheter i Estepona

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Estepona

Estepona, ursprungligen en liten spansk fiskeby, som ofta kallas Costa del Sol's pärla, med smala kullerstensgator och typiskt spanska vita hus prydda av färgglada blommor, sägs vara "den mest attraktiva staden" inom provinsen Malaga.

Staden har gynnats av betydande investeringar i infrastruktur under de senaste 7 åren, strandpromenaden är en av de finaste på kusten. Även om staden har vuxit och utvecklats snabbt, har det lyckats behålla den spanska känslan.

Detta betraktas som "det äkta Spanien", är det är idealiskt för dem som söker traditionell spansk kultur med moderna faciliteter, vid kusten. Den gamla staden är i centrum och i utkanten finns stora anläggningar såsom en mässa, stormarknader, butiker och mycket mer.

Med en befolkning på 75.000, spridda över kustzonen som hör till Estepona (137 m²), är detta ett rent och säkert område som har ett genomsnitt på 325 soldagar om året och och den perfekta balansen mellan en dynamisk, internationell atmosfär och en fredlig, stillsam andalusisk livsstil. Lokala kaféer och restauranger serverar traditionella delikatesser till förvånansvärt rimliga priser och staden har en blandning av turister och besökare och lokalbor som strosar på gatorna och njuter av det fantastiska klimatet och den avundsvärda livskvalitet som Estepona erbjuder.

Google map

Se andra representerade orter i Estepona.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Estepona.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Estepona

C/ del Naranjo 49, BL.2 - Local 7
29680 Estepona, Málaga
Spanien

tel +34 952 636 664
[email protected]

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanien

tel +34 637 996 636
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now