Menorca

Utvalda fastigheter i Menorca

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Menorca

Lucas Fox specialiserar sig på lyxfastigheter i Menorca. Vi erbjuder även fastigheter till salu i Ibiza - en av de andra Balearöarna.

Lucas Fox är experter på exklusiva Menorca fastigheter i bästa läge, för att njuta av det bästa som öarna har att erbjuda och samtidigt undvika massturismen som finns i de mest populära turistorterna - renoverade herrgårdar, magnifika egendomar, villor vid havet, hus och lägenheter till salu i lugnare kustområden och mer rustika charmiga delarna av öarna.

Fastighetspriserna i Menorca har stadigt fortsatt att växa och öarnas ständigt ökande popularitet som en sommarhems destination och deras utmärkta sommar uthyrnings potential gör Menorca fastigheter till utmärkta fastighetsinvesteringar.

Menorca är den perfekta semesterön, en pärla belägen mitt i det turkosa Medelhavet. Vill du veta mer om Menorca, besök vår Mallorca och Menorca Områdesguide.

Kontakta gärna våra fastighetsmäklare för mer information om Menorca lyxfastigheter. Du kan lita på oss för experthjälp och allmän rådgivning när det gäller fastighetsköp på Menorca.

Google map

Se andra representerade orter i Menorca.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Menorca.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Menorca

C. Roser, No. 13, Bajos
07760 Ciutadella de Menorca
Spanien

tel +34 971 484 121
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now