Mallorca Fastigheter - Exklusiva Fastigheter Mallorca - Villor - Herrgårdar

Lucas Fox är specialister på hus och lägenheter på Mallorca. Vi erbjuder även fastigheter till salu i Ibiza - en av Balearerna.

Lucas Fox specialiserar sig på Mallorca Fastigheter till salu i toppläge, för att njuta av det bästa som öarna har att erbjuda och samtidigt kunna undvika massturismen som finns i de mest populära turistorterna - renoverade villor i Mallorca, magnifika egendomar, herrgårdar vid havet, villor och lägenheter till salu i lugnare kustområden och de mer rustika och charmiga delarna av öarna.

Vi har lyxfastigheter på Mallorca till salu. Hästgårdar är mycket populära på hela ön, särskilt i Centrala Mallorca och Norra Mallorca. Villor på Mallorca ligger nära några av öns bästa golfbanor, och möjligheter att inrätta ekologiska vingårdar eller småskaliga ekologiska jordbruksprojekt finns i överflöd i idylliska Östra Mallorca. Båt och seglingsentusiaster kan upptäcka små orörda stränder som endast kan nås med båt, eller segla till det bevarade naturparkområdet på Cabreraöarna, och förankra vid exklusiva marinor och hamnar i Norra och Södra Mallorca, Östra Mallorca och Palma de Mallorca.

Mallorca lägenheter är mestadels belägna i Palma de Mallorca. Exklusiva Mallorca lägenheter finns i Gamla Stan, där det välbevarade området endast är avsett för fotgängare. Gamla Stan i Palma de Mallorca har återupplivats som en stadsdel för lyxfastigheter och exklusivt boende, med butiker, magnifika vyer, fascinerande kulturella sevärdheter och prisbelönta restauranger. Vi har även ett stort urval av lägenheter i Puerto Pollensa med havsutsikt för uthyrning eller att köpa.

Mallorcas fastighetspriser är stabila för närvarande, men öns stigande popularitet som en första eller andra hems destination gör Mallorca fastigheter till en utmärkt fastighetsinvestering.

Fastigheter på Mallorca erbjuder ett fantastiskt livsstilsboende på dessa perfekta semesteröar, mitt i det turkosa Medelhavet. Om du vill veta mer om Mallorca villor, lägenheter på Mallorca eller Mallorca fastigheter i allmänhet, läs gärna vår Mallorca och Menorca Områdesguide.

Vänligen kontakta våra Mallorcamäklare för mer information om villor på Mallorca och lägenheter på Mallorca till salu, att köpa eller hyra. Vi hjälper gärna till med allmän rådgivning när det gäller fastighetsköp på Mallorca.

Google map

Se andra representerade orter i Mallorca.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Mallorca.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA