Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Costa Blanca

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av fastigheter till salu på Costa Blanca, inklusive superba moderna våningar med hänföramde havsutsiktför att få ut det bästa av detta kust paradis och dess utmärkta livs kvalitet. Costa Blanca är det perfekta valet för de som söker ett område med oslagbart klimat, vackra stränder och mycket att se och göra.


Beläget i Syd Östra Spanien vid Medelhavets kust, skryter det underbara Costa Blanca med 244km av magnifika stränder, bukter och klippor.
Costa Blanca, som namnet visar, är traditionellt associerat med solsken och sandiga stränder, njuter av mer än 300 dagar med solljus om året och en genomsnitts temperatur på 20ºC.


Underbara destinationer som Altea, Alfas de Pi, Jávea, Finestrat, Moraira, Alicante och Santa Pola gör Costa Blanca till ett utmärkt val för semesterfirare och andra hems ägare till lika. Benidorm, med dess skyskrapor, magnifika klippor och diverse utbud av fritidsaktiviteter och gastronomi, är Costa Blancas huvudstad och en populär turist destination.


Golf entusiaster är bortskämda tack vare det stora antalet golf banor längs denna kuststräckan. Det är möjligt att spela året om tack vare utmärkta faciliteter. Med dess egna flygplats i Alicante är det enkelt att resa till och från Costa Blanca.

Google map

Se andra representerade orter i Costa Blanca.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Costa Blanca.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

tel. (+34) 960 077 790
tel. (+34) 609 250 048
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile