Costa Blanca

Utvalda fastigheter i Costa Blanca

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Costa Blanca

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av fastigheter till salu på Costa Blanca, inklusive superba moderna våningar med hänföramde havsutsiktför att få ut det bästa av detta kust paradis och dess utmärkta livs kvalitet. Costa Blanca är det perfekta valet för de som söker ett område med oslagbart klimat, vackra stränder och mycket att se och göra.


Beläget i Syd Östra Spanien vid Medelhavets kust, skryter det underbara Costa Blanca med 244km av magnifika stränder, bukter och klippor.
Costa Blanca, som namnet visar, är traditionellt associerat med solsken och sandiga stränder, njuter av mer än 300 dagar med solljus om året och en genomsnitts temperatur på 20ºC.


Underbara destinationer som Altea, Alfas de Pi, Jávea, Finestrat, Moraira, Alicante och Santa Pola gör Costa Blanca till ett utmärkt val för semesterfirare och andra hems ägare till lika. Benidorm, med dess skyskrapor, magnifika klippor och diverse utbud av fritidsaktiviteter och gastronomi, är Costa Blancas huvudstad och en populär turist destination.


Golf entusiaster är bortskämda tack vare det stora antalet golf banor längs denna kuststräckan. Det är möjligt att spela året om tack vare utmärkta faciliteter. Med dess egna flygplats i Alicante är det enkelt att resa till och från Costa Blanca.

Google map

Se andra representerade orter i Costa Blanca.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Costa Blanca.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Altea

Plaza de los Deportes
03590 Altea, Alicante
Spanien

tel +34 965 208 331
[email protected]

Lucas Fox Jávea

Pl. Adolfo Suarez, 23, Puerto de Jávea
03730 Jávea
Spanien

tel +34 965 79 33 63
[email protected]

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA