Dénia

Lyx fastigheter till salu eller att hyra i Dénia, Spain

Lucas Fox Jávea

Pl. Adolfo Suarez, 23, Puerto de Jávea
03730 Jávea
Spanien

Utvalda fastigheter i Dénia

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Dénia

Dénia, beläget på Costa Blanca mellan Alicante och Valencia, räknas som ett av de vackraste samhällena på öst kusten. Dess majestätiska 1000 tals slott som stammar från Iberiska, Romerska, Islamska och Kristna civilisationer, blickar ner över staden och ger en lantlig stämning som lockar semesterfirare och nya innevånare. De omgivande bergen skyddar staden från varma vindar på sommaren och ger ett utmärkt klimat utan luftfuktighet. Här kan du njuta av den Spanska livsstilen, beblanda dig med lokal befolkningen och spendera tid med din familj och vänner. Lucas Fox erbjuder ett varierat utbud av lyx fastigheter till salu och uthyrning i Dénia som passar olika livsstilar.


Slå dig ner i ett av våra lyx hus nära Marques de Campo med ett stort utbud av affärer, matbutiker, restauranger eller barer där du kan njuta av tapas och fina viner efter shoppingen eller en trevlig promenad.


Eller välj en modern lägenheterna vid ständerna som sträcker sig över 20km med den blå EU flaggan som sigill på kvalitet, med alltifrån gyllene sand till steniga bukter. Det finns många vatten aktiviteter att delta i så som vindsurfing, segling och dykning.


Du kanske väljer att flytta in med din familj i en av de exklusiva villorna på den bergiga landsbygden med fruktträd och pool. Montgó natur park är toppen för aktiviteter som vandring och ridning och de som gillar golf finner den fullt utrustade golf klubben La Sella precis bredvid.


Du finner de flesta bekvämligheterna och många parker inom gångavstånd, så om du inte har bil är det inget problem. Varför inte skaffa sig en second hand cykel på Söndags marknaden och börja ett nytt sundare liv? Var du än väljer att bo i Dénia, om du byter land, köper ett andra hem eller köper för att hyra ut så kommer du att leva ett drömliv med dess spektakulära utsikt, 300 dagar av solsken om året, otaliga festivaler och några av de bästa skaldjurs restaurangerna i Spanien.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA