Jávea

Utvalda fastigheter i Jávea

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Jávea

Jávea, 'Costa Blancas juvel', 'r ett vackert hamn samhälle beläget på öst kusten mellan Valencia och Alicante. De bakomliggande Montgó berget blockerar de kalla vindarna på vintern och tillåter den ljumma Medelhavs brisen passera under sommar månaderna och har således ett idealt klimat året om. Det är inte konstigt att Jávea är så populärt hos de internationella boende som söker blått vatten och sandstränder. Vakna upp till hänförande vyer från din balkong varenda morgon, njut av solen och jaga vågorna med din familj, det kan bli din verklighet.


På grund av att så många människor väljer att flytta till Jávea, är det inget problem att integrera sig in i samhället. Engelsk talande läkare, tandläkare och specialister är tillgängliga, och de vänliga inflyttande och lokalbefolkningen är välkomnande. Miljön är trygg och fridfull, med bekvämligheter som affärer, restauranger och sjukvård inom gångavstånd. Om du har barn kan du ta nytta av parkerna, sport klubbarna och de internationella skolorna. Lucas Fox erbjuder ett urval av lyx fastigheter till salu och uthyrning i Jávea.


Du kanske väljer att flytta in i ett av de rymliga husen till salu längs kusten och njuta av utsikten från din terrass. Stranden är den livligaste delen av Jávea, med många restauranger, barer och butiker. and shops. Du kanske väljer en våning närmare det historiska Gala Stan där du kan ta en lugn promenad genom medeltida gator, besöka Sant Bertomeu kyrkan och ta en drink.


En modern lyx villa omgiven av gröna kullar i Montgó området kanske ligger bättre i smaken, utrustad med pool, källare och utomhus kök.
Var än du väljer att bo eller investera i så kommer du att göra ett utmärkt val. Med dess livliga atmosfär, mycket att göra inklusive ett utbud av vattensporter på sommaren och något av Spaniens bästa skaldjur i Spanien är Jávea definitionen av paradiset.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now