La Sella

Lyxiga villor till salu i La Sella, Costa Blanca

Lucas Fox Jávea

Pl. Adolfo Suarez, 23, Puerto de Jávea
03730 Jávea
Spanien

Utvalda fastigheter i La Sella

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i La Sella

Lyxiga villor till salu i La Sella, Costa Blanca

La Sella är ett gated community på Costa Blanca som ligger bara 15 minuter med bil från centrum av Denia, en livlig och attraktiv hamnstad. Dess läge intill naturparken Montgó gör att du kan njuta av unika naturmiljöer och fantastisk havsutsikt, med gott om möjligheter till mountainbike, vandring och nautiska aktiviteter. Inom detta fantastiska bostadsområde som är känt som La Sella finns en 27-håls golfbana, en tennisklubb och ett ridcenter, vilket gör det särskilt attraktivt för dem som gillar utomhusaktiviteter. Låt oss inte glömma de stränder med blå flagg och Michelin-stjärniga restauranger som finns i grannstäderna Denia och Javea; kosmopolitiska städer som är levande 365 dagar om året.
La Sella har ett utmärkt läge för pendlare, med tanke på den enkla tillgången till AP7 till Valencia och Alicante. Det är en lika bra plats för semester och året runt-boende, i en säker miljö, med fantastisk havsutsikt och en känsla av landsbygd. När det gäller faciliteter finns allt som invånarna kan tänkas behöva precis utanför dörren, bland annat ett apotek, en liten stormarknad och några restauranger samt Marriott Hotel. Det finns också en mängd olika promenader och vandringar som utgår från själva La Sella, och många av dem bjuder på en fantastisk utsikt över Montgo, landsbygden och havet. En hög säkerhetsnivå upprätthålls i La Sella av säkerhetsgruppen på plats dygnet runt.
På Lucas Fox erbjuder vi lyxiga lägenheter och fristående villor till salu i La Sella. De kombinerar den perfekta mixen av hisnande utsikt, avskildhet och landsbygdskänsla, samtidigt som de förblir en privat utveckling. Dessa högklassiga bostäder åtnjuter den finaste samtida finishen och erbjuder gott om utrymme för boende och underhållning, både inomhus och utomhus. Många husköpare i området är internationella semesterfirare som uppskattar säkerheten dygnet runt och att La Sella är ett gated community. De tenderar att vara aktiva personer som uppskattar de faciliteter som finns tillgängliga, och det nya 5*-sporthotellet som håller på att byggas gör det till en plats dit internationella idrottsmän kommer för att träna utanför säsongen.
Du är välkommen att bläddra igenom vår fastighetsportfölj online och utforska våra fastigheter till salu i La Sella. För ytterligare hjälp, kontakta vårt säljteam idag och börja ditt spännande fastighetssökande i La Sella.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA