Cumbre del Sol

Villa till salu i Cumbre del Sol, Costa Blanca, Spanien

Lucas Fox Jávea

Pl. Adolfo Suarez, 23, Puerto de Jávea
03730 Jávea
Spanien

Utvalda fastigheter i Cumbre del Sol

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Cumbre del Sol

Villor till salu i Cumbre del Sol

Cumbre del Sol är ett välrenommerat bostadsområde i Benitachell, en liten by mellan Jávea och Moraira på norra Costa Blanca. Det ligger i en unik naturomgivning som skyddas av Puig de la Llorença-massivet och naturparken Granadella, med natursköna stigar genom medelhavsvegetation och en kustlinje med vackra vikar, som Cala del Moraig och Cala Llebeig med kristallklart vatten och en unik havsbotten.
Cumbre del Sol har ett högt läge med några av de mest hisnande havs- och kustutsikterna från Costa Blanca. Under en klar dag kan man se ända till Ibiza och området är känt för sina spektakulära soluppgångar, därav namnet. I samma område finns också Laude International School (The Lady Elizabeth School), restaurangen La Cumbre, Cumbre del Sol Sports Club, och i närheten finns förstklassiga restauranger med Michelinstjärnor, golfklubbar och båtklubbar samt all den service du behöver för att kunna bo där och njuta av livet året runt.
Våra fastigheter till salu i Cumbre del Sol omfattar lyxiga lägenheter och fantastiska fristående villor; alltid med den underbara havsutsikt som detta område är välkänt och älskat för. De flesta av bostäderna i Cumbre del Sol är mycket moderna till sin utformning och omfamnar en minimalistisk samtida stil med vita fasader och kontinuerlig kontakt med utomhusmiljön via stora glasdörrar. De kunder som köper i området är främst internationella familjer och par som söker ett fantastiskt spanskt hem för att flytta till permanent eller ett avundsvärt semesterhus där de kan komma bort från den grå himlen i norra Europa och njuta av denna unika del av den iberiska halvön och dess fantastiska soliga klimat året runt.

Oavsett om du letar efter en snygg semesterlägenhet som inte kräver mycket underhåll eller en imponerande, fristående familjevilla med fritidsaktiviteter och gästboende, hittar du vad du behöver i vår exklusiva fastighetskatalog. Njut av att titta igenom vår onlineportfölj med fastigheter till salu i Cumbre del Sol och kontakta oss idag för mer information. Vårt professionella team av mäklare hjälper dig gärna och är experter på den lokala fastighetsmarknaden.

 

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA