Costa Dorada

Utvalda fastigheter i Costa Dorada

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Costa Dorada

Costa Dorada är en del av den katalanska kusten mellan Cunit och Alcanar i provinsen Tarragona. Costa Dorada badar i Medelhavet och har ett tempererat klimat med varma, torra somrar och mycket milda vintrar. Costa Dorada har en 216 km lång kustlinje och är ett paradis för strandälskare. Lucas Fox är den lyxiga fastighetsbyrån med den mest imponerande portföljen av bostäder till salu på Costa Dorada.
Norr om Mont-Roig Cunit finns breda sandstränder och smalare stränder med intressanta klippiga vikar att utforska i och runt L'Ametlla de Mar, Vandellos och L'Ampolla. Området har fått sitt namn på grund av den fantastiska gyllene sanden på stränderna som i kombination med det kristallklara turkosa vattnet och solskenet året runt gör Costa Dorada till ett av Europas bästa semestermål. De viktigaste flygplatserna i regionen är Reus och Barcelona, som båda betjänas av ett stort antal lågprisflygbolag med frekventa flygningar till stora europeiska destinationer.
I regionen finns också Ebrodeltat, som har långa och unika fina sandstränder, med risfält och deltat som bakgrund, allt omgivet av ett lugnt och pittoreskt landskap med olivlundar och vingårdar.
De charmiga marknadsstäderna som ligger längs kusten och på kullarna bakom den är vanligtvis placerade runt ett slott eller en fästning av något slag och ger en inblick i det traditionella medelhavslivet och regionens historia.
Staden Salou är en stor turistort, särskilt populär bland brittiska besökare, och har därför många engelskspråkiga faciliteter och tjänster samt ett rikt nattliv för att hålla semesterfirare underhållna. Calafell och Torredembarra är två andra populära turiststäder, där den förstnämnda har en utmärkt golfbana och den sistnämnda har en ultramodern hamn och gott om shoppingmöjligheter.

Den lilla fiskebyn Altafulla och den vackra staden L'Ampolla erbjuder en autentisk Medelhavsupplevelse och många platser av kulturellt, historiskt eller geografiskt intresse att besöka.

Staden Cambrils ligger längs den attraktiva, långa palmkantade strandpromenaden, med en maritim prägel och en hamn som är stadens hjärta. El Perelló är en livlig marknadsstad som är känd för sin honung och där det finns några imponerande förhistoriska grottor med grottmålningar.
Lucas Fox erbjuder nybyggda hus och lägenheter till salu på några av de mest eftertraktade platserna på Costa Dorada, till exempel de magnifika nya husen som erbjuds intill golfbanan, pittoreska fiskarstugor och radhus med mycket charm och karaktär i Ametlla de Mar och L'Ampolla, eller strandlägenheterna i Calafell och Salou med högsta kvalitet i fråga om finish och material, bara några få meter från havet, idealiska som semesterbostäder.

Oavsett vilken typ av fastighet du letar efter kan Lucas Fox erfarna internationella team av fastighetsmäklare hjälpa dig att navigera på Costa Doradas fastighetsmarknad och hitta ditt drömhem. Ta en titt på det varierade utbudet av fastigheter på Gold Coast på vår webbplats och tveka inte att kontakta vår säljpersonal för mer information.

 

Google map

Se andra representerade orter i Costa Dorada.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Costa Dorada.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Tarragona

Rambla Vella 6
43003 Tarragona
Spanien

tel +34 977 13 98 98
[email protected]

Lucas Fox Vilanova

Rambla de la Pau, 56
08800 Vilanova i la Geltrú
Spanien

tel +34 930 186 738
fax +34 933 041 848
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now